dior sauvage

Dior Sauvage е парфюм създаден за самоуверени мъже, които знаят какво искат и умеят да рискуват

Dior Sauvage е смел аромат вдъхновен от дивата природа, символ на приключението и свободата. Създаден за уверени мъже, които знаят какво искат и не се страхуват да поемат рискове. Това е поредния парфюм от виртуалната витрина на Parfimo.bg, който ме грабна малко преди да замина на пътешествие из приказната, есенна природа на Родопа планина.

Така че, облечете си удобни дрехи, обуйте си планински обувки, вземете най-необходимото и напред към Смолянските езера. Идеалното място за ревю на Sauvage в което ще ви запозная с неговите връхни, средни и основни нотки. Както и с част от красотата на този див регион.

Dior Sauvage – създаден за самоуверения мъж

Със сигурност сте чували за марката Christian Dior. Един от най-известните дизайнери в света и основател на модна къща в Париж се появява на модните подиуми още през 1947-ма година. Парфюмите на Dior предлагат изключително качество и лукс, които са и символ на марката. При производството на парфюмите се използват само висококачествени съставки, които са ръчно селектирани.

Sauvage Dior парфюм за мъже

Парфюмът Sauvage на Christian Dior е дълбоко вдъхновен от дивата природа и слънцето. Това мъжки парфюм символ на авантюризъм и свобода. Съставът на Sauvage e комбинация от пикантни тонове на пипер и карибски бергамот. Чийто ароматен път, постепенно ни отвежда до богатото сърце от здравец, лавандула и пачули. Този оригинален микс завършва с кедър и амброксан.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Цялата тази комбинация, включваща – връхни нотки: бергамот, пипер, калабрийски бергамот. Средни нотки – пачули, ветивер, лавандула, розов пипер, елеми, здравец , сечуански пипер, ароматно мушкато. И основа – лабданум, кедър и амброксан. Ще събуди дивото във всеки мъж!

Висококачествените козметични продукти на Dior са направени от чисти и безвредни съставки, които не са тествани върху животни. Днес ще намерите луксозни бутици на Christian Dior във всички големи градове по света, както и онлайн в Parfimo.bg.