Дизайнерска Фитнес Зала или Спа

Дизайнерска Фитнес Зала, Дизайн на бани, интериорен дизайнАко си сред късметлиите, които имат освен готина кола и голяма къща в някое закътано местенце, имат и фитнес зала!
Всъщност наистина ли си имаш домашна фитнес зала! Предполагам, че от нея има и прекрасен изглед към планината.

За да бъде тренировката ни наистина приятна и качествена, всяка една екстра която можем да си позволим към нея ще бъде крачка към бързия и сигурен успех.
Няма да говоря за гледката по време на моите тренировки в Националния отбор на България, защото гледката беше наистина потресаваща! Е, добре де! Ще я споделя!

Фитнес залата ни беше в Националния стадион “ Васил Левски“, който беше в ремонт.
Гледката пред нас представляваше стена с доста пооронена мазилка, а встрани, о, нее!

ПООРОНЕНА МАЗИЛКА, ПООКЪСАНО ПЕРДЕ И ЧУРУЛИКАЩИ…

Гледката пред нас представляваше стена с доста пооронена мазилка, а встрани се вееше поокъсано, полупрозрачно перде, ако изобщо беше перде.
Цялата „красота“ се допълваше и от „прекрасните“ гласчета на чуруликащи бор машинки, дрелки и т.н. на майсторите, които работеха на десетина метра от нас, т.е. зад пердето.

Както сами разбирате за да бъде прекрасна не само гледката във вашата фитнес зала, но и самото й разположение, както и местенцата в които релаксирате се нуждаете от професионален дизайнер при това с много опит, който да проектира Вашето бъдещо изкушение!

Със сигурност в днешно време има много дизайнери, почти толкова много, колкото и инструктори по фитнес!
Е, ако цените професионалистите в дизайна, то предлагам Ви да разгледате, нещо което лично на мен ми направи страхотно впечатление!

ГОВОРЯ ЗА – 3D ART STUDIO

Дизайнерско студио „3D ART“ има дългогодишен опит в областта на интериорния дизайн.
Всъщност стига съм Ви разказвал, а научете повече на уеб адрес: www.3dartbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *