любовта

Любовните и позитивни съвети на Mr. 3Hours! Имаш ли нужда от помощта ми?

„Домът е там, където е сърцето ми“, но колко от вас с ръка на сърцето си биха казали, че то е там, където е тяхното семейство?
Цитирам доцент д-р Румен Бостанджиев с чийто цитат съм напълно съгласен на база моят нелек, но поучителен път в търсене на Истинската Любов без която сме като недовършена картина!

И продължавам с цитата на Че Гевара: „Твърдостта на тези времена не трябва да ни кара да губим нежността на нашите сърца.“

Днес има много повече хора, които се борят с вътрешната самота!

Здравият човек невинаги е този, който спазва всички правила за правилно хранене, спортува и следва стриктен хранителен и тренировъчен режим. Здравият човек по-често е този, който не пропуска и ден от живота си, без да целуне, прегърне и да се засмее с пълно гърло. Човек, който вижда решение за всеки проблем. Човек, който не робува на страхове, ограничения, предразсъдъци и чужди вмешателства. Здравето е в отношението ни към нас, към света и към всички живи същества в него.

Лично аз познавам много болни хора, които спазват уж, всички правила за здраве, но живеят във вътрешна война със себе си и света. Затова не изключвайте нито тяло, нито дух, защото резултатите също ще са половинчати.

Днес има много повече хора, които се борят с вътрешната самота, отколкото хората, които се борят с наднорменото тегло, с извайването на симетрично тяло.

Именно затова аз Мартин Гергов желая да ви помогна, да намерите себе си, като излезете от самотата. Като не допускате грешките в търсене на Истинската Любов и Позитивните емоции. Аз ще ви споделя моите истории по темите, които не са никак малко. Повтарящи се примери, чиято болка е била наистина огромна, но благодарение на нея и моята стабилна основа, аз успях да намеря себе си.

Имаш нужда от моята помощ?

Запазете час за среща с мен в офиса ми (в град София, бул. България 132) или онлайн, като попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу. И заедно ще тръгнем по нелекия път в решаване на проблемите по темите:

  • Как да търсим Истинска Любовна връзка;
  • Излизане от „Токсична връзка“;
  • И/или пък как да превърнем секса от „Табу в бижу“;

Искам да ви споделя и това, че аз нямам диплома за доктор, психотерапевт, сексолог или психолог. Аз просто съм един практик, поръсен и със стръкчета теория. Но най-безценна според мен е практиката ми, която включва огромен личен опит, освен по темите Фитнес и Диети, така и по темите – Позитивни емоции и Истинска Любов, както и много разговори с мои клиенти, приятели, колеги и родители, както и провеждани интервюта с психолози.

Аз няма да ви карам да пляскате с ръце, нито пък ще желая от вас да изричате безброй пъти „вълшебни заклинания“. Моето най-сърдечно желание е да ви „накарам“ да действате, да се усмихвате искрено, да повярвате в себе си и да превърнете живота си в безценна, и безкрайна приказка! А вярвате ли в Драконите от приказките, а в Истинската Любов? Е, аз вярвам и ако все още не си намерил своята приказка! Готов ли си да я потърсим заедно?

Поемете риска или губите шанса… да живеете истински!

И още нещо! А знаете ли, че психосоматичната болка е специален вид физическа болка, причинена от психическото ни състояние. Нелекуваните емоции се впиват в тялото и по този начин засягат цялостното състояние на човека. Отрицателните емоции и отрицателните чувства имат различна енергийна честота от положителните. В резултат на това те могат да повредят органите, тъканите и клетките на тялото. / Chetilishte.com

И преди да попълните „Анкетната карта“ ще споделя и един цитат на Хипократ: „Преди да лекуваш някого, попитай го дали е готов да се откаже от нещата, които го разболяват.“

Анкетна карта за запазване на среща с Mr. 3Hours

Формулата на младостта, дълголетието и живота по която ще работим е на база на резултата от 18 години практика и се състои от следните раздели – ФИТНЕС (базови физически упражнения), ДИЕТА (правилно хранене без крайности), ЕМОЦИИ (позитивни и стабилни) и ЛЮБОВ (но истинска).

Въведете вашето име и фамилия
Въведете вашия е-мейл адрес
Въведете телефон за връзка с вас
В кой град или село живеете
На колко години сте
Въведете линк към вашия фейсбук профил в случай, че имате такъв
Въведете ваша снимка във формат jpg, png или gif до 5 MB
Какво е вашето тегло в килограми
Каква е вашата височина
Опишете вашето положение - необвързан, разведен, в отворена връзка и др.
Опишете дали имате деца (брой, възраст и пол)
Опишете работата, която ви доставя най-голямо удоволствие и не я усещате като такава
Отбележете, колко често спортувате
Опишете в подробности, какво представляват храненията в един ваш ден
В случай, че в момента сте във връзка, която ви измъчва - опишете причините, които според вас ви измъчват.
Опишете, какво ви грабва от раз в човек, който виждате за първи път и сякаш желаете да бъде вашия партньор в живота
Отбележете като кликнете в квадратчето.
Отбележете като кликнете в кръгчето
Отбележете като кликнете в кръгчето. Подсказка: В крайна сметка вие започвате любовна връзка с цел създаване на деца или друга е причината? А, ако партньорът ви не може да има деца!
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Отбележете, като кликнете в кръгчето
Изберете опцията, която е от първостепенна важност за вас към днешна дата
Съответната услуга ще бъде организирана в срок до 10 работни дни, и осъществена след предварително заплащане онлайн или на място в офиса ми в гр. София, бул. България 132. За въпроси - ползвайте тел. 0893 889 768
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *