Добър зъболекар в София? Аз съм доволен от „Marinova Dental Clinic“! И каква лекция ми изчетоха само!

Добър зъболекар в София е фраза, която търсим в Google, когато държим на усмивката си и разбира се, когато живеем в Столицата! Или пък, когато болката от зъбобола е почти нетърпима. Разбира се има и други причини. За съжаление и аз като много други деца, когато бях малък не обръщах внимание на зъбите си. Тогава живеех на село, а лакомствата с огромни количества захар бяха на корем. Признавам си и, че не миех зъбите си, както трябва. И един ден стана проблем. Смених си почти всички зъби!

Смяната на зъбите беше преди около 6 години посредством метало-керамика или нещо подобно. Беше доста болезнено, но усмивката ми вече беше на лице. До тогава „не обичах“ да се усмихвам! Но малко по късно една част от метало-керамиката на предните ми зъби се отчупи, поради невнимание от трета страна. И тогава отидох на зъболекар за да оправи малкия на пръв поглед проблем. Който обаче се оказа доста сериозен. Оказа се, че трябва да се свали целия мост за да се направи и да се изпече в специална фурна.

Добър зъболекар в София град

Отказах сложната процедура и приех вариантът в който да ми изградят зъба без да се сваля цялата коронка. И след седмица изграденият зъб се отлепяше и отново, трябваше да ходя на зъболекар в София.

Един ден обаче попаднах на възрастен зъболекар в град Ивайловград. Отидох при него по спешност поради факта, че частта от зъба отново се беше отлепила. Човекът използва професионална „хитринка“ и зъбът ми не мръдна три години и нещо. Всъщност не, че след това падна, но просто се нуждаеше от подмяна и поддръжка. И точно в този ден имах важна среща и в последния момент хукнах да търся добър зъболекар в София.

Добър зъболекар в София? Ето как го открих и разбира се му благодаря от сърце с поста си!

Попитах мой колега и той ми препоръча „Marinova Dental Clinic„. Отидох в зъболекарския кабинет, който е много красив (вижте видеото по долу) , а доктор Есмералда Маринова – тотален професионалист.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА - КЛИКНИ ТУК

Разбира се благодарение на нейния професионализъм, почти бях загубил ума и дума. Тя ми изнесе половина часова лекция и ме върна в първи клас. Определено имаше защо!

И благодарение на д-р Есмералда Маринова разбрах нещо много важно за миенето на зъбите. Запомнете го и вие читатели! И то e!

Търкайте с четката за зъби не само зъбите си, но и корените им (частта между устната кухина и венеца). Така стимулирате и кръвообращението на венците, както и премахвате микроби натрупани от храната. Мийте зъбите си на всеки три часа през деня! Хм! 🙂 Чудесно допълнение към храненето ми на три часа с цел по-бърз метаболизъм и предпазване на мускулите от ефектите на катаболното състояние.

Зъболекар в ж.к. Изток

Д-р Есмералда Маринова е стоматолог със специалност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина, град София. През 1991 година тя започва своята кариера като детски стоматолог в 25-та поликлиника в ж.к. „Младост“ – опит, който ? помага през цялата ? кариера да се справя със зъбните проблеми на най-малките.

Своята частна практика д-р Маринова стартира в ж.к. „Младост“ през 1997 година. Шест години по-късно д-р Маринова мести своята практика в ж.к. „Изток“, където от тогава до сега тя посреща пациенти и изпраща приятели – щастливо усмихнати приятели.

Днешният свят се развива с бързи темпове и стоматологията също е част от това развитие. За да е винаги в крак с тенденциите на съвременната дентална медицина, д-р Маринова постоянно инвестира в нови знания в областта на ендодонтията и естетичната стоматология, като посещава редица лекции и семинари. Атестат за съвремието и иновативността на работата в клиниката са и многократните участия на д-р Маринова в телевизионни предавания като специалист в различни области на стоматологията.Mr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.