Добър зъболекар в София? Аз съм доволен от „Marinova Dental Clinic“! И каква лекция ми изчетоха само!

Добър зъболекар в София е фраза, която търсим в Google, когато държим на усмивката си и разбира се, когато живеем в Столицата! Или пък, когато болката от зъбобола е почти нетърпима. Или, когато търсим детски зъболекар в София. Разбира се има и други причини. За съжаление и аз като много други деца, когато бях малък не обръщах внимание на зъбите си. Тогава живеех на село, а лакомствата с огромни количества захар бяха на корем. Признавам си и, че не миех зъбите си, както трябва. И един ден стана проблем. Смених си почти всички зъби!

Смяната на зъбите беше преди около 6 години посредством метало-керамика или нещо подобно. Беше доста болезнено, но усмивката ми вече беше на лице. До тогава „не обичах“ да се усмихвам! Но малко по късно една част от метало-керамиката на предните ми зъби се отчупи, поради невнимание от трета страна. И тогава потърсих добър зъболекар в София, който да оправи малкия на пръв поглед проблем. Който обаче се оказа доста сериозен. Оказа се, че трябва да се свали целия мост за да се направи и да се изпече в специална фурна.

Добър зъболекар в София град

Отказах сложната процедура и приех вариантът в който да ми изградят зъба без да се сваля цялата коронка. И след седмица изграденият зъб се отлепяше и отново, трябваше да ходя на зъболекар в София. Един ден обаче попаднах на възрастен зъболекар в град Ивайловград. Отидох при него по спешност поради факта, че частта от зъба отново се беше отлепила. Човекът използва професионална „хитринка“ и зъбът ми не мръдна три години и нещо. Всъщност не, че след това падна, но просто се нуждаеше от подмяна и поддръжка. И точно в този ден имах важна среща и в последния момент хукнах да търся добър зъболекар в София.

Добър зъболекар в София? Ето как го открих и разбира се му благодаря от сърце с поста си!

Попитах мой колега и той ми препоръча „Marinova Dental Clinic„. Отидох в зъболекарския кабинет, който е много красив (вижте видеото по долу) , а доктор Есмералда Маринова – тотален професионалист.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА - КЛИКНИ ТУК

Разбира се благодарение на нейния професионализъм, почти бях загубил ума и дума. Тя ми изнесе половина часова лекция и ме върна в първи клас. Определено имаше защо!

И благодарение на д-р Есмералда Маринова – зъболекар в София, разбрах нещо много важно за миенето на зъбите. Запомнете го и вие читатели! И то e!

От този добър частен зъболекар в София запомних, че трябва да търкаме с четката за зъби не само зъбите си, но и корените им (частта между устната кухина и венеца). Така стимулирате и кръвообращението на венците, както и премахвате микроби натрупани от храната. Мийте зъбите си на всеки три часа през деня, особено ако се храните на три часа! Хм! 🙂 Чудесно допълнение към храненето ми на три часа с цел по-бърз метаболизъм. На база опита си като фитнес треньор в София знам, че този вид хранене съдейства за предпазване на мускулите от ефектите на катаболното състояние.

Зъболекар в ж.к. Изток

Д-р Есмералда Маринова е стоматолог със специалност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина, град София. През 1991 година тя започва своята кариера като детски стоматолог в 25-та поликлиника в ж.к. „Младост“ – опит, който ? помага през цялата ? кариера да се справя със зъбните проблеми на най-малките.

Своята частна практика като зъболекар в София – д-р Маринова стартира в ж.к. „Младост“ през 1997 година. Шест години по-късно д-р Маринова мести своята практика в ж.к. „Изток“, където от тогава до сега тя посреща пациенти и изпраща приятели – щастливо усмихнати приятели.

Днешният свят се развива с бързи темпове и стоматологията също е част от това развитие. За да е винаги в крак с тенденциите на съвременната дентална медицина, д-р Маринова постоянно инвестира в нови знания в областта на ендодонтията и естетичната стоматология, като посещава редица лекции и семинари. Атестат за съвремието и иновативността на работата в клиниката са и многократните участия на д-р Маринова в телевизионни предавания като специалист в различни области на стоматологията.

Намирането на добър зъболекар в София не е лесна задача

Има много зъболекари, които предлагат страхотни услуги, но е трудно да се знае кой е най-добрият. Тази статия ще ви помогне да намерите най-добрия зъболекар в София. Има много фактори, които правят добър зъболекар, като опит, квалификация и наличие на дентално оборудване. Трябва също да вземете предвид местоположението на денталната клиника и колко лесно е да стигнете до нея.

Зъболекар в София мнения

Първата стъпка за намиране на добър зъболекар в София е да говорите с вашите приятели и членове на семейството за техния опит с различни зъболекари. Можете също да разгледате някои онлайн отзиви или да попитате Вашия лекар за някои препоръки.

Стъпки при търсенето на добър зъболекар в София

Идеята на тази статия е да съдейства в избора на добър зъболекар, като за целта ще преминем през някои от стъпките, които можете да предприемете, за да намерите добър зъболекар в София. Ще започнем, като разгледаме как можете да търсите зъболекар в Google и каква информация е налична на тези страници с резултати от търсенето. Ще разгледаме и някои от най-добрите сайтове, където можете да намерите списък със зъболекари в София и как да ги използвате ефективно.

Мнения за добър зъболекар в София

Да попаднеш от раз на добър зъболекар в София е нелека задача. В София има много различни зъболекари, но не всички от тях са квалифицирани да ви предоставят най-доброто обслужване. И е трудно да се каже кой е най-добрият, защото всички те се рекламират като най-професионалните и опитни зъболекари. Но дали това е така е въпрос, чиито отговори понякога могат да излязат много скъпи. Има някои неща, които можете да направите, за да намерите добър зъболекар в София. Можете да проверите онлайн ревюта, да попитате приятелите си за препоръки или да потърсите стоматологични практики, които са на пазара от много години.

Трябва да се вземат предвид много фактори, като качество на денталната помощ, опит и опит на зъболекарите, цената на услугата.

  • Първата стъпка е да направите малко проучване в интернет и да научите повече за зъболекарите в София.
  • Следващата стъпка е да стесните възможностите си, като разгледате техния уебсайт или рецензии в социалните медии.
  • И накрая, трябва да отидете на консултация с избрания зъболекар и да му зададете въпроси относно техния произход, методи на лечение и цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *