Моят коментар за Дойчо Гелимачев – предложен от БСП за кмет на Момчилград

Дойчо Гелимачев за кмет на Момчилград

Дойчо Гелимачев е предложен за кмет на Момчилград от БСП е новина, която ме запали да се впусна, както в текстови! Така и във видео материал за който ще научите по надолу в статията. Не е тайна за хората от село Свирачи, където съм израснал и аз (живял съм и съм учил там до 8-ми клас под комунистическото ръководство на баба ми Мария Чакърова), че с г-н Гелимачев имаме т.нар. роднинска връзка. И по точно!

Моята баба Мария Чакърова, която е сестра на Стефан Гелимачев (Дойчо Гелимачев е негов син) – тогавашния кмет на селото беше от т.нар. патриоти. Беше почетен член на БКП, имаше комунистическа книжка, медали Георги Димитров и др. Вярвам, че баба ми ги е заслужила, имайки предвид факта, каква жена беше. Истински патриот! Жена, която всичко вършеше сама (мъжът й беше починал докато съм бил бебе). Много може да се говори за баба ми! Благодарение на баба ми, която е от т.нар. Малоазойски българи съм научил важни неща. Сред които е да не се уповавам на религиозни заблуждения (твърде характерни, особено днес), както и да не лъжа и крада! И още нещо научих, като човек израснал през времето на БКП!

Светът на социализма, беше свят на обикновените хора-работници и селяни!

Да правилно прочетохте това подзаглавие! Тогава селата бяха пълни. Имаше производство и малко внос. А днес българско производство почти няма, селата умират, а хората се роботизират! Именно и поради тази причина. И още повече, ако сте и от община Момчилград ви предлагам да изгледате едно видео, което създадох ей така от раз!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ЦЯЛОТО ВИДЕО В YOUTUBE - КЛИКНИ ТУК

А може много да се говори по темата за т.нар. комунизъм, който ако претърпи ъпдейта на днешното време, но не извратения! Тогава България ще цъфти! Благодаря ви за вниманието и споделете вашето виждане за комунизма, ако сте живял по това време! Какво ви харесваше и какво не ви харесваше! Още за Дойчо Гелимачев вижте в сайта: http://www.novjivot.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *