Драконите съществуват и днес! А любовта е само за смелите и всеотдайните!
Блог, Любов и връзки

Драконите съществуват и днес! А любовта е само за смелите и всеотдайните!

Най-трудното нещо във Вселената е да намериш „огледало“, като теб самия. Човек в който да се огледаш. Човек, който да говори на твоя език. Езикът наречен Любов! И повечето хора казват, че я търсят. И, когато Тя кацне на рамото им, те започват да я изтезават, карайки я да чака. Любовта не чака, нито пък е дълготърпелива, както я описват в разни писания с религиозен произход. Тя не обича самотата. Не обича да заспива сама, и най-обича нежността, и всеотдайността.

Любовта между мъж и жена е по силна от всичко!

И любовта, която може да даде една жена на един мъж, и един мъж на една жена не може да бъде сравнена с никоя друга. Нито с тази на децата, нито с тази на родителите, нито с на приятелите, нито с никоя друга сила. И не чакайте, а действайте в момента на искрата. Тогава силата й е най-голяма. Изтървете ли този момент! Момента на искрата… излизате от приказката и започвате отново да се лутате. А това ви прави пълни глупци! Не се обиждайте, а го приемете като съвет.

„Не било възпитано човек да показва чувствата си на открито пред другите – това са пълни глупости. Трябвало да си крием емоциите – това също са глупости. Трябва да се казва всичко – сега, веднага и в момента, в който го усетиш. И нека тези които обичаме, да го знаят, и тези, които не са нашите хора да го разберат. Аз нямам цяла вечност, за да чакам точния момент!“ / Слави Трифонов

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

И да признавам, че никога не ми се беше случвала такава Любов, каквато от части описвам в тази специално посветена на Нея статия. Харесвам смелата и изпълнена с Любов жена. И тези жени са изчезващ вид! Днес е рядкост да ги срещнеш! Тотална рядкост. Разбира се същото важи и за мъжете с такива качества.

Днес безценните неща тотално са забравени, а уж ги търсите. И, когато ги намерите, какво правите. Поставяте им условия! Изисквате от безценнните неща – ценни! Защо? Защо искате богати мъже или жени, а не любящи такива? Рано или късно човек получава това, което така силно е искал! Правете първо Любов, а след това пари! Обратното е пагубно!

P.S. Благодаря Ти Любов, че си толкова силна… дори на моменти ме изпреварваше! Почти бях изгубил надежда, че има и други „дракони“! Никога не съм се чувствал, толкова щастлив! Никога не се беше случвало толкова бързо. И толкова взаимно! Обичам Те!

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.