Мъжки парфюм с феромони

Две големи истини за секса и жените, които много малко мъже знаят (18+)

Парфюм с феромони? Как да сваляме жените! 🙂 Любимата ни тема на нас мъжете или по точно казано, една от любимите ни теми след фитнеса е да си говорим за жени. И по точно, кой с коя е бил и как се е навил, тя или той и после, и след това.

Преди няколко дни с един мой приятел, който също е фитнес инструктор на по чаша кафе, обсъждахме тренировките и преминаващите покрай нас жени, относно формата им. Учудвахме се как на някои жени не им прави впечатление да се разхождат с полички и къси гащета, които определено все още не са за тях, поради т.нар. целулит. И така прескочихме към следващата тема в която подхванахме въпроса за това „Как свършват жените и дали да им вярваме на приказките“.

Как свършват жените и задоволството на мъжете

Ако сте т.нар. мачо, то със сигурност имате доста познания по темата и спокойно може да изнесете лекция. Но ако сте като Mr. 3Hours („девствен“) и други, които нямат опит в тази насока, то със сигурност ще Ви бъде и интересно.

Преди два дни проведох бързо интервю със сексолог (жена беше) относно темата със свършването при жените. Както по опитните мъже знаят има жени, които свършват „малко“ и други, които свършват, толкова много, че всичко е мокро.

В интернет има не малко видеа по темата(нямам предвид видеото по горе… то е просто за фон), а също така това голямо свършване се водило „златен дъжд“. И обикновено тези жени били едни от нааааай-търсените. Такава е историята!

Всъщност обаче нищо златно няма в него, защото това си е чиста урина и отговорът получих от сексолог, която както казах е жена. И това беше първата истина!

Разбулихме този мит и тръгваме към следващата стъпка, а тя е свързана с феромоните и помагат ли изобщо те на мъже в битката за жените.

Парфюм с феромони за мъже и на кого са нужни те?

Честно казано аз никога не съм пробвал подобни парфюми, въпреки, че са ми казвали, че в скъпарските мъжки и женски парфюми имало добавени и феромони. Не знам! Може и да е така, може и да не е!

Потентност

Но нека разгледаме, какво всъщност представляват феромоните.

Според Уикипедия, цитирам: „Феромон е всяко химическо вещество, изпускано от жив организъм и служещо за комуникация с други организми от същия вид. Съществуват най-различни феромони, измежду които: алармиращи феромони; полови феромони; агрегационни феромони и др.

парфюм с феромони

Реално погледнато феромоните… подпомагат процеса на сближаване

При хората съществуват полови феромони, които служат за привличане на противоположния пол. Някои продукти се рекламират с твърдението, че съдържат такива феромони, които действат като афродизиак.“

Парфюм с феромони мнения?!

От компанията производител на този парфюм с феромони, споделят:

„Андростадиенон е производно на тестостерон, отделян от мъже по време на възбуда, която активира мозъка и увеличава сексуалното желание у жените. И това е благодарение на андростадиенона, който влиза в състава на Alluramin. Затова той е толкова ефективен.“

Феромони за мъже мнения

За поръчка - кликни тук

„Денис Чен, психолог в университета“ Райс „в Хюстън и колегите му провели експеримент, за да видят как жените реагират на различните типове мъжка пот, отделяна по време на ежедневните дейности и когато мъжът е възбуден. Проучванията са показали, че мозъците на жените реагират по различен начин : потта, отделяна по време на сексуална възбуда, стимулира две области в мозъка, които са отговорни за разпознаване на емоциите. Това означава, че жената подсъзнателно знае дали мъжа е „в настроение“, само по миризмата на потта му.“

Моето мнение по темата за феромоните

Честно казано аз Мартин Гергов, никога до сега не съм ползвал съзнателно продукт с феромони, освен ако те не са били добавени в някой парфюм. Смятам, че красивото и изградено с тренировки и правилно хранене, и без анаболни стероиди и други лекарства, тяло е много по грабващо за старт от феромоните.

парфюм с феромони за мъже

И въпреки всичко, както казах – не съм ползвал подобен продукт и ще се радвам да чуя отзиви за него и неговото действие в т.нар. „Лов за жени“ . Бъдете точни и направете най-доброто попадение от раз! 😉

Парфюм с феромони цена

4 thoughts on “Две големи истини за секса и жените, които много малко мъже знаят (18+)

 1. Svetlio says:

  Марти, страхотна статия! Много ми хареса даде отговор на въпросите, които разисквахме 😉

  • Мартин Гергов says:

   Винаги се старая да докажа истината по най-лесния и разбираем начин, каквато всъщност е самата тя!

 2. Феромони says:

  Здравейте пичове,

  Темата за феромоните е доста интересна и аз от скоро се замислих дали да не експерементирам с тях.
  Alluramin ми вдъхват доверие, но ми се ще да бяха с малко по ниска цена.

  Някой да ги е ползвал и да даде препоръка тук?
  Благодаря предварително 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *