Практически съвети на тема: „Как най-лесно да намерим любовта“ от дворец „Врана“ (видео)
Блог, Любов и връзки

Практически съвети на тема: „Как най-лесно да намерим любовта“ от дворец „Врана“ (видео)

Дворец „Врана“ е дворец с огромен и красив парк в покрайнините на град София. Намира се на входа на столицата идвайки от магистралата от гр. Пловдив. Там отскочихме с моята царица през празничните дни. Името на двореца идва от първата кацнала на покрива птица, като такова било желанието на тогавашния цар.

И ето ни в парк- музей дворец „Врана“

Паркът на двореца е отворен за всички посетители. Входът за достъп е 05.00 лева на човек и 01.00 лева такса за автомобил (за достъп до паркинга пред парка на двореца). В парка е приказно красиво. И след разходка и по чаша кафе реших да споделя моите практически съвети на тема „Как най-лесно да намерим своята любов“.

Наистина в днешно време да намериш своя човек е нелека задача. Времето ни притиска от всякъде, а средствата изхарчени в търсене на любовта може бързо да се изчерпат. И като човек, който се занимава и с онлайн маркетинг! Реших да ви споделя моята лична история по темата за да спестите, както време, така и финансови средства. Вижте кратка виртуална разходка и съвета ми във видео материала по долу!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА ОТ YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Подробности за двореца „Враня“ ще намерите в официалната интернет страница на парк-музей „Врана“ (www.park-vrana.com) и в Уикипедия.

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.