Вреден ли е сутрешния джогинг на гладно за отслабване?

Крос на гладно за отслабванеСутрешния джогинг е едно от най-популярните упражнения до болка познат на онези, чиято цел е да отслабнат. Или просто да стегнат бедрата си.
Но дали само джогинг е достатъчно.

Джогингът или още кросът представлява тичане с нормално темпо(без да се задъхвате много). Обикновено се изпълнява сутрин на гладно от повечето непрофесионални спортисти.
Целта е да се изгорят повече мазнини, именно като се тича на гладно. Но това е грешно решение, освен ако целта не е сваляне на мускулна маса.

Но както знаем разграждането на мускулна тъкан, както и слабата мускулатура може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Така че този вариант го изключваме.

КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ДЖОГИНГ НА ГЛАДНО РАНО СУТРИН

Всъщност това „на гладно“ е един голям мит, който е разпространен най-вече от гладуващите(ябълка на ден и подобни) с цел бързо отслабване.
Професионалния и правилен подход, обаче е коренно различен от предходния и включва богата на протеини храна под формата на хранителни продукти, като белтъци от яйца например, които могат да се консумират около час пред джогинга.

Друг по лесен вариант особено за тези, които нямат апетит сутрин рано е изпиването на порция протеинов шейк и/или аминокиселини около 40 минути преди джогинга.
Целта на храненето преди джогинг е предпазване на тялото от изпадане в катаболно състояние(особено ако през нощта не сте приемали храна), чийто ефект се повишава и от джогинга.

ПРЕПОРЪЧАНИ ДОБАВКИ

Фет Бърнър Grenade Thermo Detonator + ПОДАРЪК
Фет Бърнър Grenade Thermo Detonator + ФИТНЕС ПЛАН ПОДАРЪК
Grenade Thermo Detonator – 44 капсули. Цена: 54.00 лв
Grenade Black Ops
Grenade Black Ops
Black Ops – 120 капсули
Цена: 85.00 лв
Grenade Ration Pack
Grenade Ration Pack
Ration Pack – 120 капсули
Цена: 90.00 лв

ЩЕ СИ НАПРАВИМ ЛИ СТЕГНАТИ БЕДРА И ДУПЕ С ДЖОГИНГ

Определено бедрата ще се стегнат и мазнините ще намалеят в зависимост от километрите, които са изминати по време на кроса, като не трябва да са по малко от 5 км, които се равняват на около 360-500 ккал в зависимост от теглото и метероологичните условия.

Джогингът на открито е един идеален начин за изгаряне на подкожните мазнини, наслаждавайки се на сутришната гледка и чистия въздух в парка или планината.
Но само той не е достатъчен за красиви бедра и дупе.

За да направим красиви и стегнати бедра в комбинация със секси дупе е необходима и интензивна силова тренировка във фитнес салона, като се наблегне на упражнения за бедра като – клек с широк разкрач, лег преса, напади, разгъване на бедрата, сгъване на бедрата и прасци.

КОЛКО ЧЕСТО

Джогинг може да се прави всеки ден.
Примерно сутрин преди работа – джогинг, а вечер след работа тренировка във фитнес залата, като максимумът за силова тренировка на бедрата не трябва да надвишава два пъти седмично с цел да не се получи претрениране(разграждане на мускулна маса поради липса на възстановяване).

Фитнес инструктор СофияMr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.