Яйце за пране Ecoegg мнения

Яйце за пране EcoEgg – еко удобство в прането за всеки мъж и за всяка жена [+Видео]

Яйце за пране EcoEgg е продукт, който прави прането на дрехи много по-лесно за мъжете. Хо-хо! Е добре де, и за жените. Eco Egg е натурално, биоразградимо устройство за пране във формата на яйце, което замества перилния препарат. Той е екологичен, не предизвиква алергии и е лесен за употреба. Предлага се в три цвята – жълто, розово и синьо с аромат на розови цветя, нежен памук и 100% без аромат.

ecoegg mnenia

Eco Egg е яйце за пране проектирано да бъде първата екологична алтернатива на традиционния перилен препарат. Освен това не предизвиква алергични реакции, което го прави перфектен за хора, които са алергични към традиционните перилни препарати и други продукти за пране. Това яйце е толкова компактно, че можете да си го вземете дори, когато ходите на почивка и да си перете с него.

EcoEgg мнения на база опита ми

С EcoEgg яйце за пране се запознах съвсем случайно от реклама във фейсбук, сочеща към сайта www.ecoegg.bg. Това, което ме впечатли в описанието на продукта беше текста, който прочетохте по горе.

Мнения за EcoEgg яйце за пране

Както и редицатата спечелени награди и сертификати:

 • През 2016 година Ecoegg печели наградата на Британската Кралица за „Предприемачество в иновациите;
 • Eco Egg е удостоено с наградата за „Най-добър нов продукт и технология“ на седмицата за климата. Признат е за нов революционен начин за хигиенизиране на прането по безопасен и безвреден начин;
 • През 2014 г. яйцето за пране EcoEgg е избран за един от най-бързо развиващите се бизнеси в Англия;
 • Именно това яйце за пране получава и златната награда за продукти в грижа за бебето от списание „Prima Baby & Pregnancy“;
 • И още, и още награди.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН В НАЙ-РЕНОМИРАНИ ЛАБОРАТОРИИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

И РЕШИХ ДА ГО ПРОБВАМ / ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Брандът ECOEGG е дело на млад англичанин след като му е поставена диагноза за остра форма на алергия. Именно тогава, той решава да намери по-добра алтернатива за лечение, но не с лекарства. И така тази диагноза поставя успешното начало на производството и популяризирането, на екологични продукти без увреждаща химия. И се превръща в негова лична МИСИЯ.

Как работи ECO Egg?

EcoEgg – яйце за пране съдържа много на брой малки пелети, в които се крие тайната на почистващата сила по време на пране на яйцето. В яйцето има два вида почистващи пелети – турмалиново-керамични и минерални. Турмалиново-керамичните пелети отслабват свързващата сила между плата на дрехите и мръсотията. След това минералните пелети йонизират кислородните молекули на водата, които проникват дълбоко в плата, повдигайки мръсотията, но без да избелват цветовете или да увреждат нишките му. Яйцето е пригодено за перални с вместимост 5-6 кг.

еко ег мнения

Йонизираните кислородни молекули също повишават нивото на PH на водата, което оказва естествен омекотяващ ефект върху прането. И така не се налага да използвате допълнително омекотител.

Съдържат ли се някакви химикали в Eco Egg?

НЕ! Това яйце за пране не съдържа никакви химикали или избелващи вещества, които са често срещани в някои почистващи препарати за пране.

Състав:

 • Anionic surfactants: >30% ;
 • Non-ionic surfactants: >5-15% ;
 • Sodium carbonate: >11% ;
 • Sodium metasilicate >11% ;
 • Calcium carbonate: >10%
 • Съдържа също и парфюми.

Възможно ли е EcoEgg да повреди пералнята?

EcoEgg е яйце за пране напълно безопасно за употреба във всякакъв вид перални. То е изработено от издръжлива и мека гума, която е безопасна за ползването му в перални машини.

Eco Egg яйце за пране и отизиви на база опита ми

При каква температура на пране да използвам яйцето за пране на EcoEgg?

Този продукт за пране работи най-добре при температури на пране до 60 градуса по Целзий. Също така яйцето за пране ECO EGG, работи идеално и при пране със студена вода. Натуралните минерали в това яйце за пране, не са предназначени за употреба при температури по-високи от 60 градуса по Целзий!

Може ли да използвам яйцето за пране по време на целия цикъл на пране?

Разбира се, че ДА! Все пак EcoEgg яйцето за пране, трябва да се извади от пералнята по време на цикъла за сушене, ако пералнята разполага с такава функция.

Веган продукт за пране

Кога да презаредим яйцето за пране?

Аз съм взел яйце за 70 пранета! Което ще рече, че е необходимо да презаредите пелетите в ECOEGG приблизително на всеки 70 пранета. Презареждайте с едно цяло пакетче от белите минерални топчета. При презареждане не изхвърляйте, а оставете останалите пелети в яйцето. Освен в случаите, когато няма място за новите. Тогава изхвърлете от старите топчета точно толкова, колкото да освободите място за новите пелети. За най-добри резултати Ecoegg яйцето, трябва да е пълно догоре.

За всякакви въпроси, относно ползването на продукта и повече информация – посетете сайта на официалния представител за България www.ecoegg.bg