Витамин за сила

Най-евтината и ефективна комбинация от хранителни добавки за сила!

Със сигурност онези, които се стремят към повишаване на взривната сила са много по малко от онези, които желаят да отслабват или пък да повишават мускулната си маса. И все пак взривната сила е от значение!

Как ефективно, но с малко финансови вложения да повишим мускулната си сила?

Като бивш състезател знам, колко много финансови средства и физически усилия изисква една подготовка за състезание. Не малко състезатели се лишават от един куп облаги, които им предлага живота в името на спорта и добрата форма, които след време може и да се „отблагодарят“ , но само ако сме били разумни, работливи и предвидливи!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ЗА ПОРЪЧКА/ИНФО - КЛИКНИ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

И ако целта е повишаване на взривната мускулна сила и издръжливост, която пък сила е важна не само в силовия трибой, вдигането на тежести или пък в спринта. Тя е важна и при тренировки за повишаване на мускулната маса, както и за провеждането на качествени тренировки с цел отслабване.

И ако спазваш хранителния си план, който грабва не малка сума от джоба ти всеки ден и въпреки това силите ти не достигат, както и финансите за скъпи хранителни добавки!

То може да пробваш следната комбинация от най-евтините, но високоефективни хранителни добавки

1. Креатин монохидрат на английската компания „Reflex Nutrition“

Това е креатинът, който не веднъж съм ползвал и продължавам да ползвам с цел провеждане на много по качествена тренировка. Ефектът от креатина, започва да се усеща след около 10 дни системен прием.

„Спомням си времето, когато спортувах всеки ден, и то по два пъти на ден в Национална спортна академия. Точно тогава през 1999 година за първи път пих креатин монохидрат и за две седмици придобих такава мускулна маса и сила, че другите състезатели си помислиха, че взимам тайно забранени стимуланти.“ / М. Гергов

Прием и дозировка на креатин монохидрат

За по-бързи резултати приемайте 5 дни(зареждаща фаза) , 4 пъти на ден(през 3-4 часа) по 5 грама креатин монохидрат с прости въглехидрати(примерно с лъжица мед или 200 мл гроздов сок) за по добро усвояване. От шестия ден приемайте 2 пъти на ден по 5 грама през интервал от 6-8 часа. Продължителността на прием е до 3 месеца след което се прави почивка от 3 месеца.

2. Витамин B12

Витамин В12 участва в белтъчината мастната обмяна и подобрява състава на кръвта. Той играе важна роля в образуването на червените кръвни телца.
Според някои статистики инжекционната форма се усвоява много по добре от организма, но пък убождането е неприятно!

Витамин б12 на таблетки?
Дозировката и честотата на приложение на Витамин B12 се определят от лекар(препоръчително).

Прилага се и за лечение на състояния, свързани с дефицит на Витамин В12 в организма, които могат да се развият при: непълноценно хранене, хроничен атрофичен гастрит, неврастения (синдром на умора); заболявания на периферната нервна система (неврити, радикулити, плексити и др.). Недостиг на витамин В12 може да се появи не само при активно спортуващи, но и при пълните вегетарианци, тъй като той не се съдържа в достатъчни количества в храната от растителен произход.

Богати на вит. В12 са и следните храни: черния дроб, бъбреци, мозък, говеждо месо, коластра, яйца, риба. Дневна нужда е около 2-2,5 мг.

2 thoughts on “Най-евтината и ефективна комбинация от хранителни добавки за сила!

  1. Atanas Stavrev says:

    Kreatina na reflex e perfekten ynikalen. Znaesh kakvo da piesh.
    Razbirash ot dobro kachestvo. Naistina kreatina na reflex dava sila, dava I izdrajlivost. V momenta go piq. Veche 40 dni. 41 den

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *