Ела с Неделния „Труд“ във фитнеса и Спечели

Неделният ден е денят в който една голяма част от хората избират да спортуват, да се поразходят или по-просто казано да разпуснат, като едни избират планината, а други спа процедурите или фитнес залата.

Ако пък желаете точно в неделя да разпуснете с мен във фитнес залата, да прегледаме заедно пресата в неделния брой на печатното издание на вестник „Труд“, както и да потренираме заедно с цел заучаване на правилното изпълнение на упражненията, а защо не и да си направим по няколко снимки за спомен!
Ела с неделния брой на „Труд“ и спечели.

Заповядай тази неделя/15.август.2010г./ в най-големия фитнес център в България „World Class Health Academy“ и ще получиш подарък от мен безплатна индивидуална тренировка.

Какво, трябва да направиш за да участваш

Издебни брат си, сестра си, майка си, баща си, баба си или пък дядо си, докато четат неделния брой на „Труд“ рано сутринта на чаша кафе или чай, и ги помоли да ти приготвят закусчица, а те няма да ти откажат, защото след закуска отиваш на фитнес!
През това време набързо гепи страница 16 от вестника, защото тя ще ти трябва.
Всъщност поканете ги и тях да дойдат, но един вестник, гарантира едно участие!

Ако пък не те мързи(а, аз не мисля, че си мързел щом четеш страницата ми) отскочи рано, рано по пижама(що пък не) до денонощния магазин или будката за вестници, и си вземи направо целия вестник и заповядай с него във World Class Health Academy във времето от 08.40ч. до 12.00ч., и ще получиш подарък от мен една безплатна индивидуална тренировка, а един от всички заявили участие и с присъствието си ще спечели чрез жребий, който ще изтегля точно в 12.20ч. изготвяне на хранително-тренировъчен план.

За да заявите участие също така ще е необходимо да попълните и онлайн бланка за заявка на индивидуална тренировка(първата бланка ИНДИВИДУАЛНИ ТРЕНИРОВКИ с ФИТНЕС ТРЕНЬОР), като влезете в раздел „Услуги“ в сайта ми и при попълването на бланката, когато достигнете до въпроса „Избери пакет“ оставете го празно, т.е. без да избирате цена.
Регистрирайте се за участие до 22.00ч от днес до тази събота. Yo, Yo, Yooo… Let’s Gooo!

Участието в тази игра включва само безплатна индивидуална тренировка с мен, и не включва безплатен вход във фитнес и спа комплекс World Class Health Academy, гр. София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *