Електронно наргиле „El Shisha“ Vs Тютюнопушенето! Готов ли си да откажеш цигарите?

Електронно наргилеEl Shisha“ е иновационно и стилно смарт устройство с което ме запозна мой колега от маркетинг отдела. Прякорът му е „Капитанът на кораба майка“. Повече за него ще научите в личния му блог: https://divdimitrov.blogspot.com
И с какво друго, освен погледа си върху безкрайното море са познати капитаните! Разбира се, че с лулата си. Типична е за моряците. Но днес вече не се използват лули с тютюн. Капитаните направиха своя ъпдейт, като помислиха за здравето си и замениха лулата с наргиле. И не става дума за онези познати ви „големи наргилета“.

Става дума за наргиле с големина, колкото една лула. Дори много по мъничко е. И не се нуждае от огън, защото се запалва посредством натискането на само един бутон. А на димът и аромата, който вади е за завиждане. Благородно разбира се!

Електронно наргиле „El Shisha“ – ревю!

И вече може би се питате, кой е създателя на това наргиле. И аз ще ви запозная с информация, която идва директно от кухнята! Създателят му е бизнес дама, носеща древногръцко име. Тя се отличава с огромна упоритост, въпреки „миниатюрния“ си вид. Същата тази дама е и пример за здравословен начин на живот. И един ден тя решава да помогне на хората да откажат или поне намалят тютюнопушенето, като създава електронното наргиле „El Shisha“ с подкрепата на германски специалисти.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ПОРЪЧАЙ EL SHISHA PRIVE - КЛИКНИ ТУК

Та направи ми впечатление създанието й, и аз Mr. 3Hours реших да го грабна и тествам за читателите ми. И като човек, който държи на безценните неща – да помогне за намалянето на тютюнопушенето по света.

Електронно наргиле „El Shisha Prive“ – описание и отзиви от клиенти

El Shisha Prive е луксозно и стилно електронно смарт устройство, което е еквивалент от ново поколение на традиционното наргиле. Устройствата „El Shisha“ са проектирани да работят с най-изчистените е-течности, при тях няма горене или дим и са лесни за употреба.

El Shisha наргиле
„Преди пушех по 4-5 цигари на ден. След като си взех „El Shisha Prive“… вече 5-ти ден не съм пушила цигари.“ / Вили Томова

Компанията „El Shisha“ не подкрепя употребата на никотин!

И поради тази причина нашите е-течности са специално разработени, за да Ви осигурят едно истинско и изтънчено усещане за наргиле без никотин. Наргилетата „El Shisha“ са компактни, захранвани с батерии устройства, които пулверизират специално селектираната течност и имат много прилики с електронните изпарители (vapes).

el shisha elektronno nargile

Основната разлика обаче се състои в това, че „El Shisha“ най-добре имитира стила и вкуса на традиционното наргиле (шиша). „El Shisha Prive“ предоставя същото усещане и поведенчески маниери като традиционното използване на тютюн или наргиле, но е логичната еволюция на този социален ритуал, като създава най-доброто и чисто усещане за наргиле без никотин.

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *