Електронно наргиле „El Shisha“ Vs Тютюнопушенето! Готов ли си да откажеш цигарите?
Блог, Тест блогър ревюта

Електронно наргиле „El Shisha“ Vs Тютюнопушенето! Готов ли си да откажеш цигарите?

Електронно наргилеEl Shisha“ е иновационно и стилно смарт устройство с което ме запозна мой колега от маркетинг отдела. Прякорът му е „Капитанът на кораба майка“. Повече за него ще научите в личния му блог: https://divdimitrov.blogspot.com
И с какво друго, освен погледа си върху безкрайното море са познати капитаните! Разбира се, че с лулата си. Типична е за моряците. Но днес вече не се използват лули с тютюн. Капитаните направиха своя ъпдейт, като помислиха за здравето си и замениха лулата с наргиле. И не става дума за онези познати ви „големи наргилета“.

Става дума за наргиле с големина, колкото една лула. Дори много по мъничко е. И не се нуждае от огън, защото се запалва посредством натискането на само един бутон. А на димът и аромата, който вади е за завиждане. Благородно разбира се!

Електронно наргиле „El Shisha“ – ревю!

И вече може би се питате, кой е създателя на това наргиле. И аз ще ви запозная с информация, която идва директно от кухнята! Създателят му е бизнес дама, носеща древногръцко име. Тя се отличава с огромна упоритост, въпреки „миниатюрния“ си вид. Същата тази дама е и пример за здравословен начин на живот. И един ден тя решава да помогне на хората да откажат или поне намалят тютюнопушенето, като създава електронното наргиле „El Shisha“ с подкрепата на германски специалисти.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ПОРЪЧАЙ EL SHISHA PRIVE - КЛИКНИ ТУК

Та направи ми впечатление създанието й, и аз Mr. 3Hours реших да го грабна и тествам за читателите ми. И като човек, който държи на безценните неща – да помогне за намалянето на тютюнопушенето по света.

Електронно наргиле „El Shisha Prive“ – описание и отзиви от клиенти

El Shisha Prive е луксозно и стилно електронно смарт устройство, което е еквивалент от ново поколение на традиционното наргиле. Устройствата „El Shisha“ са проектирани да работят с най-изчистените е-течности, при тях няма горене или дим и са лесни за употреба.

El Shisha наргиле
„Преди пушех по 4-5 цигари на ден. След като си взех „El Shisha Prive“… вече 5-ти ден не съм пушила цигари.“ / Вили Томова

Компанията „El Shisha“ не подкрепя употребата на никотин!

И поради тази причина нашите е-течности са специално разработени, за да Ви осигурят едно истинско и изтънчено усещане за наргиле без никотин. Наргилетата „El Shisha“ са компактни, захранвани с батерии устройства, които пулверизират специално селектираната течност и имат много прилики с електронните изпарители (vapes).

el shisha elektronno nargile

Основната разлика обаче се състои в това, че „El Shisha“ най-добре имитира стила и вкуса на традиционното наргиле (шиша). „El Shisha Prive“ предоставя същото усещане и поведенчески маниери като традиционното използване на тютюн или наргиле, но е логичната еволюция на този социален ритуал, като създава най-доброто и чисто усещане за наргиле без никотин.

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.