Epimedium Madjun

С какви добавки да комбинираме Епимедиум Маджун за още по-добрa мъжка потентност, сила и издръжливост

Днес ще ви споделя с какво можем да комбинираме една от най-популярните хранителни добавки за повишаване на либидото – епимедиум маджун. Ако все още не сте запознати с тази добавка – ще припомня, че Epimedium Madjun (наричан още турски маджун) е билкова добавка, която активно подпомага повишаването на либидото при мъжете. И първият мощен ефект се забелязва само след около 20 минути от приемът й.

За епимедиум се споделя, че има ефект по темата – повишаване на либидото и при употребата от жени. Но моят опит е най-вече от мъжка гледна точка на база личен опит с продукта, както и споделени отзиви от други потребители от мъжки род, и всичките са мега позитивни. Ако някой има мнения и от женска страна – ще се радвам да сподели в коментар, в края на публикацията.

Епимедиум маджун турски

Така че, ако търсите хранителна добавка на добра цена и с мощен ефект за повишаване на либидото – епимедиум маджун е топ ъф дъ топ, както се казва на база опита ми с хранителни добавки на тази тематика.

С какво можем да комбинираме Epimedium Madjun за още по-добри резултати?

С какво можем да комбинираме Epimedium Madjun за още по-добри резултати е един от често задаваните въпроси, когато стане дума за повишаване на потентността при мъжете. И отново ще споделя мнения на база личен опит следвайки поговорките, които гласят…

epimedium majun

Не питай старило, а питай патило. А още по-добре е и старило, и патило, и платило!
И смятам, че аз съм една от тези личности, която се вписва в поговорката по-горе, включително и с възрастта ми от около 45 годинки.

Как аз приемам Epimedium Madjun?

Производителят на Epimedium Madjun – Nurs Lokman Hekim съветва добавката да се приема през 12 часа. Т.е. по 2 пъти на ден за най-добри резултати, защото полуживотът на активната съставка Епимедиум е около 12 часа. Но аз Мартин Гергов усещам най-добър ефект, когато приемам този турски маджун Епимедиум само тогава, когато имам нужда от него. Причината на база опита ми е, че когато примам Епимедиум Маджун така, както е дадено по предписание – ефекът намалява.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ПО ТЕМАТА

И има логика, защото рецепторите се насищат и след това е необходимо да се приеме по-голяма доза за по-мощен резултат след около 20 минути от приема на добавката. Разбира се, ако някой има други впечатления за тази добавка позната и като „Турски маджун“ – нека сподели в коментар в края на статията за да си бъдем взаимно полезни.

И за избегнем това насищане на рецепторите с Епимедиум Маджун – ето една комбинация с цел още по-добро мъжко либидо:

Когато нямате много енергия, отпаднало ви е след тежък работен ден или пък ви се спи, но пък ви предстои нещо „горещо“ (примерно) тогава вземете Епимедиум Маджун. През останалото време за да имате по-високи нива тестостерон, може да приемате други хранителни добавки, които подпомагат повишаването нивата на тестостерон. Такава добавка е трибулус терестрис познат още като бабини зъби. Но ефектът от приема му се усеща след около 3 месеца ежедневен прием.

Трибулус бабини зъби

И така! Първата хранителна добавка за още по-добро либидо при мъжете, която може да добавите към Epimedium Madjun – това е Tribulus Terestris (в случая на германската компания „Zein Pharma“). Този Трибулус представлява висококачествена натурална хранителна добавка. Една капсула от продукта доставя на организма 500 милиграма чист стандартизиран екстракт от плодовете на растението Трибулус Терестрис (Бабини зъби), с 450 mg сапомини, които са UV-тествани.

Tribulus terestris мнения

Тази билка допринася за повишаване нивата на тестостерон при мъжете по напълно естествен начин и без да ги потиска, както например правят някои хормонални препарати използвани в културизма. Приемът ми се отразява благоприятно на сексуалната мощ, физическа сила и издръжливост на организма. Трибулус подпомага и възстановяването на мускулите, както и растежа им. Спомага и за изгарянето на мазнините. Помага за увеличаване на сексуалното желание и при мъжете, и при жените.

Либидо при мъжете

Производителят съветва да приемаме от тази добавка по 1 капсула дневно, т.е. по 500 мг. Но според мен това е профилактична дозировка и, ако човек има доста активен начин на живот, тогава приемът следва да бъде завишен. Лично аз, докато съм бил състезател по силов трибой съм приемал около 4000 мг/дневно Tribulus Terestris на 4 приема по 1000 мг.

Друга хранителна добавка, която да добавите към Epimedium Madjun! Т.е. за по-високи нива на тестостерон, сила и издръжливост“ е „T Male“!

След 30-40 годишна възраст според някои изследвания, либидото при мъжете започва да намалява. И същото намалява още по-бързо от фактори като – постоянен стрес, липса на спорт, правилно хранене и др. И за да се радваме на по-добър сексуален живот и разбира се крепко здраве, тогава е добре да се погрижим за либидото си, но по натурален начин. Т.е. без лекарства!

Testosterone support

Така че, следващата хранителна добавка за повишаване на потентността при мъжете, която бих препоръчал е T Male – Testosterone support for men.

T-male ме впечатли със съставките, които съдържа във всяка една капсула. А те са:

СЪДЪРЖАНИЕ1 капс.2 капс.
ВИТАМИНИ
Витамин Е (D-алфа-токоферол ацетат)10 mg /
15 IU
20 mg /
30 IU
Витамин С (Аскорбинова киселина)30 mg60 mg
Витамин В6 (Пиридоксин хидрохлорид)1 mg2 mg
МИНЕРАЛИ
Магнезий (Магнезиев цитрат)40 mg80 mg
Цинк (Цинков аспартат)12.5 mg25 mg
Селен (Натриев селенит)17.5 µg35 µg
Бор (Натриев борат)2.75 mg5.5 mg
ДРУГИ СЪСТАВКИ
FuranoMax™ Патентован комплекс със Сминдух
(доставя eстествено съдържащи се фурани, станоли и фураностаноли от целите семена на растението Сминдух / чимен (Trigonella foenum-graecum)
150 mg300 mg
T-MALE Специализиран хранителен микс:
Чесън (80 mg), жен-шен (корен от Panax) (80 mg), Л-глицин (18 mg), Л-фенилаланин (18 mg), куркума (коренище на Curcuma longa) (2 mg) (естествено съдържащи се куркуминоиди), Л-хистидин (2 mg)
100 mg200 mg
Гроздови (Vitis vinifera) и Ябълкови (Malus pumila) концентрати
(доставят естествено съдържащи се полифеноли)
75 mg150 mg

Между другото! Като прочетох в съдържанието, че има магнезий, витамин б6 и цинк – веднага си спомних за моя треньор, който докато се състезавах ми сподели да си купя именно тези съставки. Именно тези съставки съдействат за повишаването нивата на тестостерон. И не случайно моят стар и опитен треньор ми ги беше препоръчал. И тази комбинация е доста разпространена сред старите културисти.

T-MALE за Мъжко Либидо

Натурална хранителна добавка с подбрани активни съставки, включващи Витамини, Минерали. Както и растителни миксове със Суперхрани, Плодови концентрати с Полифеноли и Патентован комплекс със Сминдух. Те доказано подпомагат производство на тестостерон. Хипоалергенна формула, без стероиди и синтетика!

Приемът на T-Male на американската компания Natures Plus спомага по естествен начин за нормалното производство на тестостерон при мъжете. Допринася за нормалната сексуална функция. Поддържа и правилната функция на мозъка.

И да обобщим… тази чудесна комбинация за повишаване на либидото при мъжете

От Epimedium Madjun на база опита ми си хапвате, когато наистина имате нужда. Например вечерта имате спешна нужда от пауър след около 20 минути – хапвате Епимедиум Маджун. От другите две хранителни добавки – Tribulus Terestris и T-Male пиете по 2 капсули всеки ден. Например една добавка я пиете сутринта, а другата на обяд. Благодарение на тези три добавки си осигурявате една топ комбинация за повишаване на тестостерона и либидото по натурален начин.

Ако имате въпроси по темата „С какви добавки да комбинираме Епимедиум Маджун за още по-добрa мъжка потентност, сила и издръжливост“! Йеп! Споделете ги в коментар или звъннете! По Здрави, Мартин Гергов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *