Интернет в Китай

Ето как да получите достъп до интернет в Китай бързо, лесно и без ограничения с Airalo eSIM карта

В тази публикация придружена и с видео ще ви споделя на на база личен опит и мнения, защо трябва да използвате eSIM карта Airalo за интернет в Китай. Ще ви запозная и с Великата Китайска Защитна Стена с която със сигурност ще се сблъскате още на летището в Пекин (Beijing).

Интернет в Китай и мнения на база опит

Така че, ако планирате пътуване до Китай, трябва да се подготвите за липсата на достъп до много популярни уебсайтове и приложения. За да останете свързани, ще ви трябва интернет достъп, който позволява достъпа до сайтове и приложения на Google блокирани от Китай. И eSIM картата от Airalo е идеалното решение!

С eSIM карта от Airalo ще получите бърз и евтин интернет в Китай! Но това не е всички, защото има и още, и още!

Няма нужда да се притеснявате за закупуване на местна SIM карта или да се борите с ограничения интернет достъп до сайтове и приложения на Google. Просто активирайте eSIM-а с пакет от Airalo и се насладете на безпроблемно сърфиране в Китай! В протевен случай, ако закупите Китайска SIM карта, тогава със сигурност ще се сблъскате с Великата Китайска Защитна Стена, която не е приятел с Google. Итова неприятелство ще ограничи достъпа ви до Google Search, Google карти, Google App Store, YouTube и още, и още.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ПО ТЕМАТА

Получете USD $3.00 отстъпка от първата си покупка на eSIM с Airalo. Използвайте кода MARTIN9410, когато се регистрирате или при завършване на поръчката чрез линка: https://ref.airalo.com/z3z7

Препоръчвам ви да си инсталирате и всички важни приложения още в България. Както и да активирате вашата eSIM карта за интернет от Airalo за Китай. Тази мобилна електронна карта ви предлага гъвкавост, лесна настройка и достъпни тарифи. Така че, не пропускайте тази страхотна възможност да останете свързани по време на пътуването си в Китай!

Топ 5 Предимства На Airalo eSIM Картата За Пътуване До Китай

Готови ли сте да се потопите в магията на Китай, но се притеснявате за свързаността си? Не се тревожете! Airalo eSIM картата е вашият верен спътник за безпроблемно пътуване из Китай.

За мен Airalo е най-добрата esim карта за интернет не само в Китай, но и в Света

Топ 5 предимства на Airalo eSIM картата за Китай:

 1. Евтин интернет – Получавате достъп до високоскоростен интернет на изгодни цени, без да се налага да се справяте с непрактични SIM карти.
 2. Лесна настройка – Активирайте eSIM картата за Китай за секунди директно от смартфона си, без да се налага да посещавате офис на оператор.
 3. Непрекъснато свързване – Бъдете винаги онлайн, за да споделяте моментите от пътуването си в реално време.
 4. Обаждания до България – Поддържайте връзка с близките си, като им се обаждате на изгодни цени.
 5. Глобално покритие – Airalo eSIM работи в над 190 страни, така че можете да я използвате и за други ваши пътувания.
 6. Освен интернет данни, имате възможността да си закупите и карта с включен телефонен номер за изходящи и входящи повиквания, както и изпращане на смс-и.

Защо да чакате? Резервирайте вашата Airalo eSIM карта за Китай още днес и се насладете на безгрижно пътуване!

Истински мнения и отзиви на база опита ми с eSIM Airalo

Чудите се дали наистина съм сигурен, че Airalo eSIM е технология, която може да ви помогне да се свържете с интернет в Китай? В следващите редове съм събрал още личен опит и истински мнения, и от екипа на Airalo, който лично аз Мартин Гергов запитах. Също така ползвам техните услуги от почти 1 година. Досега съм ползвал услугите им по време на екскурзия в Дубай, Саудитска Арабия, Абу Даби, както и в България.

Мнения за esim Airalo China за интернет в Китай
Здравей Мартин, Благодаря ви, че се свързахте. Нашата Chinacom eSIM за Китай ви позволява да заобиколите интернет защитната стена в страната и ви дава достъп до уебсайтовете и приложенията, които иначе са недостъпни.

Компанията „Airalo“ е надминала границата от 10 милиона потребители, подчертавайки позицията си на най-големия пазар на eSIM в света. 10+ милиона потребители на Airalo идват от над 230 страни и региони по света и имат достъп до услугите на 53 езика. Airalo е #1 приложение за пътуване в магазините за мобилни приложения в множество страни, потвърждавайки своята глобална привлекателност.

Източник: Airalo.com

Много хора са впечатлени от надеждността на Airalo eSIM и казват, че тя им е позволила да останат свързани по време на цялото им пътуване в Китай. Ентусиазирани са, че могат да използват мобилните си устройства без ограничения и да се наслаждават на пълноценно изживяване.

Ако планирате пътуване до Китай, не пропускайте да проверите Airalo eSIM – тя може да ви донесе много ползи и да направи престоя ви там още по-вълнуващ!

Как да активирате Airalo eSIM картата и са се насладите на бърз и сигурен интернет в Китай

За да знаете кога можете да инсталирате своя eSIM, трябва да сте наясно с политиката за активиране. Повечето eSIM ще се активират само в местоназначението, след като се свържат с поддържана мрежа. От друга страна, има eSIM карти, които ще се активират незабавно веднага щом бъдат инсталирани, независимо от местоположението.

Интернет карта мнения

Как мога да разбера кога моята eSIM карта ще се активира?

Трябва да проверите политиката за активиране на вашия eSIM.

Преди покупка:

 • Потърсете държавата, за която искате да закупите eSIM;
 • Изберете eSIM, която ви харесва;
 • Проверете допълнителната информация;
 • Докоснете „Покажи повече“, за да намерите правилата за активиране.

След покупката:

 • Отидете на Моите eSIMs> Подробности> Покажи повече> Политика за активиране

Политиката за активиране ще бъде или както следва:

 • „Периодът на валидност започва, когато eSIM се свърже с поддържана(и) мрежа(и)“: Това означава, че можете да инсталирате eSIM, преди да пътувате, без да го активирате. След като пристигнете на местоназначението, можете да се свържете, като включите линията на eSIM, стига настройката да е завършена, както е препоръчано на страницата за инсталиране на eSIM.
 • „Периодът на валидност започва от инсталацията“: Това означава, че вашата eSIM карта ще се активира незабавно, след като бъде инсталирана, и следователно периодът на валидност ще започне да тече, въпреки че все още не сте на местоназначението. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с поддръжката

Резервирайте вашата Airalo eSIM карта още днес и се насладете на бърз Интернет в Китай

Мнения за esim

Airalo, основана през 2019 г. от Ахмет Бахадир Йоздемир и Абрахам Бурак, е първият и най-голям пазар на eSIM в света. Той предлага eSIM пакети за 200+ страни и региони, което позволява на пътниците да се свързват незабавно с мобилни мрежи. С милиони потребители и глобален екип, обхващащ 55 страни, Airalo революционизира глобалната свързаност и дава възможност на пътниците по целия свят.