Фет Бърнър за Жени и Креатин Глицерол Фосфат

Фет бърнър за жени и креатин глицерол фосфатКогато стане дума за перфектни резултати в която и да е сфера. То няма как да не се сблъскаме и с перфектната дисциплина, подобна на дисциплината във всяка една истинска армия. Готова само за победи.

За това искам да ви презентирам два от най-новите продукти в битката с мазнините. Както и увеличаването на мускулната маса, взривна сила и издръжливост. Единият от тях е фет бърнърът разработен специално за силни жени, ценящи дисциплината и всеотдайността „Grenade® Killa Ketones“. Другия е най-новият и мощен креатинов продукт в света „Grenade Engage“.

Битката с грозните мазнини, заемащи красивите и сексапилни извивки по тялото ни наистина, трябва да бъде добре организирана, защото само тогава ще постигнем целта!

GRENADE ENGAGE – ВЗРИВНА МУСКУЛНА СИЛА И ОБЕМ

Grenade Engage е хранителна добавка предназначена за спортисти и военни служители, които искат да увеличат своята висока интензивност по време на тренировки, чиста мускулна маса и сила, както и физическо възстановяване.

Grenade Engage е най-новия креатинов продукт на пазара.

Той съдържа изцяло ново, авангардно креатиново съединение, наречено Креатин глицеролфосфат – „CGP“. Повечето креатинови формули просто доставят доза на креатин към мускулите и често изискват фаза товарене или големи количества от захари да се увеличи тяхното навлизане в мускулна тъкан.
Grenade Engage с CGP, просто трябва да се приема самостоятелно, веднъж дневно.

Бързо Отслабване с 5 килограма

CGP също съдържа L – карнитин, чиято роля е да мобилизира мазнините в тялото превръщайки ги в енергия. L-Carnitine е изследван от учени, които съобщават за способността му да подобри спортните постижения и увеличаване на използването на мазнини за гориво.

Алфа-липоева киселина е добавена към Engage, защото научните изследвания твърдят, че тя има положително въздействие върху функцията на инсулин в организма и ефектите върху подкрепата за поемане и задържане на креатина в мускулните клетки.

Креатин за мускулна маса и сила

Бърнър за отслабване

И на края мултикомпонентна, патентована формула „Astragin“ е добавен към Grenade Engage с цел по-добра хранителна абсорбция от червата.

ДА РАЗБИЕМ ЦЕЛУЛИТА С ФЕТ БЪРНЪР ЗА ЖЕНИ „GRENADE KILLA KETONES“

Диета за отслабване за жени

А сега идва ред да ви представя фет бърнъра специално създаден за жени, благодарение на който всяка жена ще има универсалната възможност да хване бърз влак за Лято 2014.

Или с други думи казано да има тайно оръжие, което ще подпомогне с все сили разбиването на гадния целулит, заемащ извивките на тялото в областта на талията, ръцете(увиснали около трицепсите мазнини), дупето и къде ли не още по бедрата.
Време е дами да настъпите газта до дупка от сега!!!

Killa Ketones™ e революционна нова формула за изгаряне на мазнините, формулирана специално за жени, които наистина са дисциплинирани.

  • Killa Ketones съдържа сериозни дози от Raspberry Ketones.
  • Съставките в Killa Кетони увеличават окисляването на мазнините, подобряват функцията на инсулина и драстично увеличават загубата на тегло.
  • Няма да намерите по-добър фет бърнър за жените, който може да се конкурира с „Killa Ketones“.

Наред с Малинoви кетони, Killa Ketones™ съдържа 16 специално подбрани съставки за изгаряне на мазнините. Включително, L-Carnitine и CLA, както и най-модерните Garcinia Cambogi.

Как да отслабна с 10 килограма

Тренировка за отслабване от паласките

Този фет бърнър ще ви стигне за 30 дни, като дозировката е 2 капсули 30 минути преди тренировка. Съчетан с правилна тренировка и хранене ще постигнете целта си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *