Фитнес героите на един фитнес инструктор

героитеВсеки като малък е имал любим герой.
За едни това е бил актьор от екшън сериал като например небезизвестния „Батман“ или пък „Спайдърмен“ , а вече и „Бен Тен“.
На мен ми допадаха монасите от Шао Лин.

Имах си дори и подобна униформа, сива на цвят с която имитирах техните движения.
Днес също си имам свои герои, които създадох сам, и които имат успех.
Някои от тях стигнаха до Лос Анджелис, а други се сработиха с предавания.
Всеки герой си има своята роля с която цели да накара зрителите да се разплачат, да се разсмеят или да станат по-сериозни.

Именно затова създадох моите „фитнес герои“ в които понякога се превъплащавам.
Те са „Суровият инструктор“ от „На война с мазнините без повиквателна“ и „Фитнес мама“.

Героите на здравословния начин на живот

Образът на „Суровия фитнес инструктор“ от реалити проекта „На война с мазнините без повиквателна“ е важен за всеки, който е готов да бъде победител, готов да пребори излишните мазнини или пък да повиши мускулната си маса и сила.
Човекът криещ се зад този образ, както предполагам знаете съм аз и съм го създал като съм слял работата си като старшина на рота, състезател в Националния отбор на България и фитнес инструктор.

Военен фитнес инструктор, пехотинецВ армията и в професионалния спорт се гради дисциплина, която е в основата на всяко едно начинание, което започваме в ежедневието си.
Всеки, който е минал през казармата знае, че там неща „като не мога да тичам“, или „не ми се става толкова рано“ се наказват се непоряди, лишаване от отпуск, дори и арест.

В Националния отбор на България, ако желаеш да си добър, и да се отнасят с теб като със звезда, трябва да слушаш и изпълняваш „заповедите“ на треньорите си, а ако не желаеш, ще бъдеш помолен да го напуснеш.
Армията и спортът каляват всеки, който е преминал през тях, а веднъж преминеш ли от там, дисциплината остава завинаги в сърцето ти.
„Ще наказвам тялото ти, защото колкото повече пот лееш в тренировката, толкова по-малко гнусни мазнини ще останат по тялото ти“.

Фитнес мама и нейната основна фитнес цел

Фитнес мамаОбразът на „Фитнес Мама“ зад който стоя отнова аз е създаден с цел да усмее всеки, който казва, че има женски и мъжки упражнения, всеки който измисля нови диети, или пък преписва стари на себе си!
Или с други думи казано, иронизира псевдо фитнес разбирачите.

„Фитнес мама“ не вярва на „фитнес лечители“.
Не вярва, че човек който не е бил състезател, и не се е доказал като такъв е възможно да те води по път, по който той не е минавал, а само е слушал за него.
Въпреки това, „Фитнес мама“ гледа и не вярва как българинът вярва на сложната и объркваща лъжа, но не и на простата истина! Факт!!!
„Фитнес мама“ не иска никой да обиди или нарани, защото тя е една нежна, мила и отчасти красива, като изключим коментара „Защо не си направиш операция за смяна на пола… така добре ти ходи да си жена… жалко само ,че си грозна жена“. Е… не че като мъж си по – хубав де, ама това е отделен въпрос…“ Колко, грижовни хора има… възкликна „Фитнес мама“.

Награда за един от читателите

Спечели награда Карта за 30% отстъпка от Верига пицарии „OOPS“, гр. София, ул. Княгиня Мария Луиза 87, като оставиш коментар по въпроса:
„Кой от фитнес героите ти допада повече за ТВ Предаване, и защо“?

1. „Мартин Гергов“ в нормалния си вид на фитнес инструктор,
2. „Суровият инструктор“ от „На война с мазнините без повиквателна“,
3. „Фитнес Мама“!
4. Може и комбинация от няколко героя.

Краен срок за участие в играта: 30 септември 2010г.
Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип чрез жребий от собственика на Верига пицарии „OOPS“, гр. София, ул. Княгиня Мария Луиза 87.

5 thoughts on “Фитнес героите на един фитнес инструктор

  1. Станислав Н. says:

    Като на човек минал казармата, суровият инструктур е най-забавен, а също и поучителен – общото между казармата и фитнеса е (само)дисциплината. „Пушката“ на инструктура кърти мивки! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *