Как протече фитнес играта ни с награди и кой спечели в студиото на Muscle Beach?

Иван Семерджиев фитнес добавки
Иван Семерджиев фитнес добавки
Подарък от прякото ни включване по телефона спечели Иван Семерджиев

Денят е 15 юни 2016 година и липсата на въглехидрати започва да ни мори още от ранни зори. И за да не усещаме умората, днес реших да излъчим онлайн една от нашите здравословни лекции от 7 дневния интензивен курс за отслабване „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [Muscle Beach] , като дадем право на всеки, който е разбрал за играта ни… да се включи в нея.

Лекцията и играта започна на запис

Часът е 12.00 часа и започваме излъчването на днешната тема на запис от гр. Китен в ресторант „Горски рай“. Днес ще раздам 3 награди осигурени от нашите партньори „VitaPectin“ и „Grenade Nutrition“. Никой обаче не посмя да се обади по телефона и да зададе въпроса си към нас, но ние винаги имаме нова стратегия. Щом Вие не ни се обаждате, тогава ние ще Ви се обадим.
А така стана дори още по интересно!

Вижте, какво всъщност се случи в следните 2 видео материала, където разкривахме истината за правилното хранене, отслабване и тренировки, както и разговорът ни по телефона с г-н Иван Семерджиев, който ни разказа и как отслабва.

Част 1 (видео)

Част 2 (видео)

Ако желаете първи да научавате за новостите, както и да спортувате с нас онлайн или пък директно да се впуснете в интензивния 7 дневен курс за отслабване „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [Muscle Beach] , гр. Китен.

Ако желаете да промените живота си веднъж завинаги и да научите истината за правилното хранене и тренировки и всички истина в тази насока, както и да получите заветна грамота „Здравословен Войник“ , то посетете фейсбук страницата ни на следния линк(кликнете на линка) : https://www.facebook.com/musclebeach.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *