Фитнес Инструкторът Ерик – Моят Нов Партньор

Фитнес инструктор Ерик, Студентски град, Мусагеница Здравейте приятели и читатели на сайта.
Искам да ви информирам за новия член и мой верен помощник в тренировките с клиенти фитнес инструкторът Ерик.
Ерик ще бъде и част от екипа на 3hours.eu

Подготовката на Ерик за член на 3hours.eu и мой помощник вече стартира и ще включи специално обучение. Kоето ще бъде проведено лично от мен Мартин Гергов.
Обучението ще включи изпит относно правилното изпълнение и комбиниране на базовите упражнения. Pомощ по време на работните серии, тренировки с мои клиенти, както и тренировка на самия мен.

Ще бъде проведено и обучение относно комуникирането. Както и предразполагането на начинаещи клиенти към предстоящия тренировъчен процес, както и много други задачи.

КОЙ Е ФИТНЕС ИНСТРУКТОРЪТ ЕРИК?

Ерик е студент в „Университет по архитектура, строителство и геодезия“ . И преди време ме помоли да му съставя хранително-тренировъчен план. Благодарение на който, както и на упоритостта си, постигна резултати от които е доволен, а това допринесе за неговото развитие като цяло. Ето и кратко фитнес интервю, което проведох с него…

ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ФИТНЕС. РАЗКАЖИ МИ ЗА СЕБЕ СИ?

Личен фитнес треньор Ерик, град София, Студентски град„Казвам се Ерик, 20-годишен студент, и съм един от най-младите модели в страната.
От една година се занимавам професионално с фитнес, както и с изготвяне на фитнес програми със специализиран режим на хранене. Предишният ми опит се базира на няколко години, през които, воден от интереси, насочени изцяло към фитнес и тренировки, успях да натрупам ценни познания в тази област.

Освен това имах невероятната възможност да посетя семинари и курсове в Англия на някои от най-известните диетолози в Европа, а именно – Prof. Stephanie Amiel and Prof. Tom Sanders (head of Nutrition and Dietetics in King’s College).
В Обединеното кралство успях да натрупам ценен опит благодарение на възможността да разработя различни хранителни режими. Съчетавайки ги с тренировъчната ми програма, започнах да добивам желания резултат.

С полезните знания, които натрупах, скоро моята цел, неумолимото желание да постигна естетически красиво и здраво тяло. Започна да се превръща в реалност. От тогава вярвам, че възпитаването на постоянство и отстояването на собствените си принципи в съчетание със самодисциплина са абсолютна гаранция за постигнат успех. Също вярвам, че с подходящият балансиран хранителен режим и редовни тренировки всеки един може да изкачи стълбичката на успеха и да постигне най-добрата си форма.

КАК БИ НАКАРАЛ НЯКОЙ ДА ТИ СЕ ДОВЕРИ? ДОВЕРИЕТО ТРУДНО СЕ ИЗГРАЖДА!

Не се страхувам от приемането на предизвикателства и знам как да помогна, за да подобрите начина си на живот, започвайки от вашето тяло. С изготвените специално за Вас хранителни режими и тренировки, ще започнете да чувствате, че тялото Ви е готово за достигане на нови висоти.

Фитнес и диета от фитнес инструктор Ерик

И нека на забравяме античния идеал, възпяван от поетите: “Здрав дух, здраво тяло”, който се превърна в мото за работата, която правя“. Очаквайте скоро още по темата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *