Фитнес Интервю в Светския Звяр – Blife.bg

Фитнес 2011Още няколко дни остават до края на старата 2010 година и началото на 2011 г.
Да се похапва на корем по празниците! Уха!
А после всички се втурват към фитнес залите със скорост близка като на Шумахер.

Както приготвянето на вкусна храна изисква професионален готвач, така и израждането на сексапилно тяло изисква професионален фитнес треньор.
Затова се обърнахме за няколко съвета към Мартин Гергов – един от най-добрите фитнес треньори, който е провеждал фитнес тренировки и консултации, и на редица известни личности у нас.

Футболиста Митко Бербатов, Топ Модела Диана Иванчева, Фолк певците Валентина Кристи и Денис, Кралицата на грима Ади Цанева, ТВ водещия М. Цветков и още, и още!

АКО НЯКОЙ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА ТРЕНИРА КАК ЩЕ ГО МОТИВИРАШ

Когато за първи път стъпих във фитнес залата аз бях едва 45 кг/170 см и всички ми се подиграваха! Имах си дори прякор „Херкокалес“. Въпреки това аз си имах свой стимул.
Имах си една измислена от мен поговорка, която следвах всеки ден!
„Винаги ще съм една крачка пред тези, които не спортуват“.

Наистина е трудно да накараш някой, който никога не е спортувал да започне фитнес. Може би трябва да се възприеме като задължение! Като работа например-искаш не искаш отиваш! Именно в тази насока преди година и нещо изпратих предложение до парламента да се гласува закон, който да задължи служителите да спортуват, като работодателя им отпуска по един час 2 пъти седмично и този час им се води като работен. Но ако не се спортува да им се отдържа! Отговорът бе, че ще разгледат предложението!

Но най-доброто решение е да започнеш ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА, т.е. сам без никой да те моли или задължава, защото фитнесът и правилното хранене са здраве!
Прочетете цялото фитнес интервю с мен на страниците на www.blife.bg

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!