Фитнес Изненади по Случай Helloween

Хелоуин 2014 диетаБеше студена октомврийска нощ, а аз изпълнявах своята поредна тренировка в мазето на вилата си. Тя се намира в изоставено в дълбоката провинция село.
Температурата беше около 13 градуса.

След като направих основната си загрявка на цялото тяло. Тичайки на място върху отъпкания еко под и упражнения в стил физарядка, настана време за тренировка.
Днес беше ред на бедрата и седалищните мускули, които много хора не тренират.
Хванах ръждясалата щанга и с все сили и хъс започнах да клякам.
Очакваха ме осем серии по 10 повторения.

Обстановката не само вътре, но и навън беше ужасна. Като последните 3 повторения от всяка работна серия! Духаше силен и студен вятър, а дъждът не спираше вече 3 ден.

УЖАСЪТ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЕШЕ

Какво обаче ме очакваше след шестата работна серия ще разберете в следващите редове! И не споделяйте тази случка на никого, защото всяка нощ ще сънувате кошмари.

„Точно изпълнявах последните повторения от тежката работна серия. И! Странен шум ме накара да изхвърля щангата назад. Така, както ме беше научил треньорът в Национална спортна академия в случай, че щангата ме затисне, а на около няма кой да ми помогне.
Тежестта на щангата ме изхвърли 2 метра напред. Забивайки глава в стария рафт за зимнина, направен преди 60 години от дядо ми. А няколко плъха излетяха с все сили от предизвикания „земетръс“.

В този момент се чу отново странен шум, и пак, и пак. И осветлението, което едва-едва мъждукаше угасна. Настана непрогледен мрак.
Часът беше 00.13 часа в навечерието на 31.10.2013г.

БИТКАТА СЪС СВЕТЕЦЪТ ОТ НЮ ЙОРК

Не можех да повярвам на очите си! Но в следващия момент видях как някой се засили към мен и с крак в гърдите ми ме повали на земята. Станах замахнах с крак, но краката ми бяха толкова тежки от работните серии клек. Че едвам успявах да замахна за удар с тях.

И така битката с Лорд Айвън, започна и аз загубих! Защото той се беше възползвал да ме изненада в момент, когато краката ми бяха изтощени. В следващия момент усетих как до слепоочието ми беше поставен АК-5,45. Но, защо беше дошъл той и каква беше целта му?!

Фитнес Лорд Айвън

Лорд Айвън беше човек намразил фитнеса. Поради сблъсъка си с един куп неграмотни фитнес инструктори и един куп експерименти, които беше правил.

Килограмите, които беше качил поради липса на тренировки и правилно хранене бяха оказали негативно влияние на психиката му. И поради тази причина той излизаше навън само нощем.
И все пак, защо Светецът от Ню Йорк беше дошъл тук!

ЦЕЛТА НА СВЕТЕЦА – ПОДАРЪК ХРАНИТЕЛНО-ТРЕНИРОВЪЧЕН ПЛАН

Малко по късно получих и отговор на въпроса, който си задавах.
Лордът беше дошъл тук за да празнува един от най-проклетите празници, които може да съществуват. „Денят на вси светии“ или с други думи казано „Хелоуин“.

Хелоуин София

Но основната причина да направи тази разходка от Ню Йорк до България беше да направи и последния експеримент. Експеримент с един от най-добрите фитнес инструктори в света според Google. Името му ще разберете след като напишете в Google следното: Кой е най-добрия фитнес инструктор в света.

Но беше си обещал, че няма да плати и цент дори за каквато и да било програма, защото до този момент беше хвърлил стотици хиляди долари по диетични клиники, вип фитнес инструктори, диетолози и резултатът беше още по голяма депресия и нерви.

СДЕЛКАТА – 50/50

Сделката, която обаче той ми предложи в никакъв случай не ми хареса без значение кой е той и този отговор изобщо не му хареса. Тогава той реши да ми направи изненада по случай празника, чието име се наричаше „Релефен на макс“ за да се съглася!

Хелоуин парти София 2014

Да, това, което виждате на снимката бях аз и до момента пазех в тайна(Релефен на макс).
След като разбра, че ще загуби сделката Лордът се съгласи да му направя 50 % отстъпка от хранително-тренировъчния план, но с уговорката, че всяка година 5 дни преди „Хелоуин“ ще правя и 50% отстъпка на всички, които искат да преобразят тялото си, но казват, че финансите с които разполагат са причината.
Ако обаче и тогава се откажат… е това е друга тема за разговор“!

И така…

Всеки поръчал Хранително-Тренировъчен план в интервала 26-01.11.2014 година получава 50% отстъпка от цената и 15% отстъпка при поръчка на хранителни добавки от онлайн магазин www.fitnessinstructor.biz .

За да поръчате изготвяне на хранително тренировъчен план от Мартин Гергов е необходимо да попълните и изпратите „Анкетна бланка“, която ще се отвори след като кликнете върху жълтия бутон „ПОРЪЧАЙ СЕГА“. Весело изкарване на Хелоуин! Боом!!!

Тренировка за отслабване от паласките

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *