Фитнес Мотиватор за Отслабване

Сваляне на паласкиЗдравейте и добре дошли. Може да сте ме виждали на кориците на популярни културизъм и фитнес списания. Или чете моите месечни колони в тях.

Сега съм тук за да ви ръководя лично и да ви мотивирам всеки ден. Лично или онлайн за да направите по-здраво, по-слабо, по-красиво и по-атлетично тяло.
Ти и аз ще работим заедно всеки ден, за да сте организирани и за да се задържите дълго на пистата. В стремежа си да отслабнете, изграждане на мускулите. Подобряване на формата си, и общото здравословно състояние.

Ако още се колебаете, кога точно да започнете и как да направите първите крачки по пътя към добрата форма и самочувствие, то именно сега е настъпил точния момент!

ЕТО КАКВО, ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА ВИ ПОМОГНА

Фитнес и Диета HPСТЪПКА 1 – ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Започнете с Персонални тренировки във фитнес залата.

Запознайте се с мен лично или по телефона и започнете индивидуални тренировки с мен в моята фитнес зала „World Class Health Academy“ или във вашата фитнес зала, или в дома си, като е желателно да тренирате минимум 3 пъти седмично и да изгаряте 1000 ккал.

Запомнете, че най-добрите тренировки са тренировките с личен фитнес треньор.
Аз ще ви науча как точно да направите всяко упражнение правилно и безопасно, и постоянно ще ви водя по пътя към идеалната форма толкова бързо, колкото е възможно.

СТЪПКА 2 – ХРАНИТЕЛНИ ИНСТРУКЦИИ

Правилното храненето е от съществено значение.

Аз ще ви предложа как ЕВТИНО и ЛЕСНО да се справите с вашето хранене(диета).
Трябва да ядете здравословни и вкусни ястия, които насърчават загубата на мазнини, но предпазват мускулатурата от разграждане, и всички предимства на балансирано хранене.

Ще получите подкрепата ми всеки ден, за да ви помогна да се придържате към вашия хранителен план и да се избегне връщането към старите си хранителни навици.

Диета за отслабване

Относно хранителните добавки(ако желаете да използвате) ще ви предложа само такива, които лично съм използвал и знам за техните резултати в зависимост от възможностите ви.

Бързо Отслабване с F-Drine
Бързо Отслабване с F-Drine
F-Drine – 60 капс.
28лв
L-carnitine 1000мг - 60 капс.
L-carnitine 1000мг – 60 капс.
L-carnitine 1000мг – 60 капс.
23лв
Сила, Маса или Релеф с Ecdy-Steel
Ecdy-Steel – Сила и Релеф
Ecdy-Steel – 60 капсули
30лв

Запомнете, че най-важното е спазването на хранителен и тренировъчен план, а хранителните добавки се използват с цел нещата да станат малко по лесно и бързо.

СТЪПКА 3 – НЕ ОТЛАГАЙТЕ, А ДЕЙСТВАЙТЕ СЕГА

Можете ли да си представите какво е да сте силен, тонизиран, здрав и да изглеждате във форма на която всеки ще ви завижда. Ето ви една чудесна мотивация. А лятото идва!

Тренировка за отслабване

Намерете достатъчно време за да се погрижите и за себе си, за да получите формата за която винаги сте мечтали.

Общувайте с мен всеки ден чрез:

FACEBOOK: www.facebook.com/martin.gergov

E-MAIL: office@mgergov.com

ТЕЛЕФОН: +359 893 889 768

За мен е ценно да ви осигуря структурата, мотивация, подкрепата и отчетността, което ще се случи чрез промени в храненето ви и изпълнение на необходимите упражнения.
Като работим заедно вие ще поемете ангажимента по-сериозно, и така си давате най-добър шанс да постигне своето идеално тяло.

Фитнес зала Драгалевци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *