Офисът и фитнесът: (не) възможна любов с адвокат Незрет Бабучев

Здравето е нещо без което няма как да се справим пълноценно със задълженията си на работното място.
Във връзка със здравето на служителите се оказва, че все по вече фирми в САЩ осигуряват фитнес ползи.
В страни от Евросъюза пък са започнали инициативи.

В тази връзка преди два месеца реших да започна подобно действие, което трябва да се предприеме и в България и да се разгледа наистина на сериозно.
Реших да го озаглавя – Фитнес на работното място!

Само да припомня, че тогава бях изпратил запитване до парламента с идея да се гласува подобен закон или да се започне инициатива, каквато е започната в някои страни!

Отговорът от тяхна страна

” Уважаеми г-н Гергов,
Вашето предложение е препратено към Комисията по труда и социалната политика.
Пресцентър и връзки с обществеността “

Какво Ви очаква в част 2

Този път реших да проведа едно интервю по темата фитнес с човек който знае законите и би могъл да ни даде по ясна представа, какво е неговото виждане по въпроса!
Обърнах се към един адвокат, който със сигурност ви е познат, поне ако ползвате парно или пък знаете правата си поне малко!

Представям Ви адвокат Незрет Бабучев – адвокатът, който води делата на Федерацията на потребителите срещу различни енергийни компании, води делото и в което с колективен иск над 1000 столичани съдят софийската „Топлофикация” , заради ощетяващи ги сметки.

Незрет Бабучев е завършил история в СУ „Св. Климент Охридски“ и право в Нов български университет, работи с Федерацията за защита на потребителите и Българската асоциация на организациите за подкрепа на пострадалите.

Четете специалното интервю с него само на страниците на:

http://www.vratovrazka.bg/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE-%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE/%D0%A4%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *