Диета за мускулна маса

Как се прави „Мускулната маса“. Програма за хранене и тренировки.

Мускулна маса? Огромна мускулна маса! Хм! Не се заблуждавай, защото това не става без забранени субстанции (лекарства) или допинг. Употребяван от състезатели. В случая обаче е ефектна снимка в голям размер. Т.е. това съм аз в една реклама. До тук спираме с темата за забранените стимуланти, защото те не са добавки. А както споменах по горе са лекарства. Целта на този фитнес пакет е повишаване на мускулната маса по естествен и здравословен начин, като наблегнем на подходящите упражнения и хранителен режим в зависимост от стажа Ви.

Научи повече за мен във видеото


Повишаването на мускулна маса представлява микро разкъсвания на мускулни влакънца. Тези микро разкъсвания се получават със специална тренировъчна програма за целта.

Увеличаване на мускулната маса

Благодарение на специална тренировъчна програма. Натоварваме главно червените мускулни влакна(има червени и бели) максимално в дълбочина от където и микроразкъсванията са най-големи(мускулна треска). „Жестоката“ мускулна треска, която трябва да получавате след всяка тренировка! Е признак на перфектно свършена работа за която е необходим и тренировъчен партньор. Благодарение на специален хранителен план и почивката, мускулните микроразкъсвания зарастват и така.

Диета за мускулна маса

Мускулните влакна стават по-дебели и по-силни. Първите промени, които ще забележите ще бъде в размера на дрехите и силата.

За кого е този пакет за мускулна маса

Пакетът за повишаване на мускулната маса е за всеки, който желае да повиши мускулната си маса, като обикновено най-голям проблем с повишаването на масата имат хората от т. нар. ектоморфен тип! Ектоморфите имат дълги и тънки крайници с жилави мускули. Ектоморфите много трудно наддават тегло. Те имат много бърз метаболизъм, което кара тялото да изгаря калории много бързо. Ектоморфите, трябва да консумират огромно количество калории(белтъчини, въглехидрати, мазнини) за да повишат теглото си.

Именно и аз, като начинаещ фитнес любител имах подобен проблем, но успях да го преборя, благодарение на упоритостта си, и моите треньори.

„Спомням си времето, когато бях в 11 клас и въпреки, че от две години ходех по фитнес залите и четях списания за професионални бодибилдъри, нещата куцаха. Всеки във фитнеса се бъзикаше с мен, защото тежах само 45 кг, и трудно ме взеха дори и в казармата, защото минималното тегло, което се изискваше беше 50 кг.“

За да поръчате пакет „Мускулна маса“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу. Услугата е Платена!


Анкетна Карта

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Ако имате възможност въведете ваша снимка в цял ръст (по бански или къси панталони) във формат jpg, png или gif до 5 MB.
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате за около час
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв.
При поръчка на хранителен и тренировъчен план получавате 1-на Безплатна онлайн тренировка и/или консултация. Съответните услуги ще бъдат готови в срок до 10 работни дни след предварително заплащане посредством платформата Fiverr.com
* Необходимо е да имате добър интернет и устройство за предаване на видео връзка на живо. Тренировката е с продължителност до 60 минути.
** Тренировката във фитнес зала се провежда във фитнес зала без изискване за "Зелен сертификат" препоръчана от потребителя или на открито на територията на гр. София и е с продължителност до 60 минути.

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

Запазете час за връзка с вас по телефона 1 ден напред или повече.
* AM - Преди обяд; PM - след обяд.
Въведете своя код за отстъпка или безплатна сесия за платформата в случай, че разполагате с такъв
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.