Как да се предпазим от известния фитнес синдром с име „Нацепена батка“?

Нацепена батка фитнес програма
Нацепена батка фитнес програма
Как се става като грамадана Хълк или пък Нацепена батка!

Лятото вече почти свърши, но не и модата наречена „Нацепена батка“.
Всъщност, обаче до колко е модерна тази мода и най-вече до колко е здравословна е въпрос, чийто верен отговор няма да намерите току така.

Какво всъщност е „Нацепена батка“?

„Нацепената батка“ обикновено има походка като на патка. Да, да на патица. Той ходи бавно и с разперени ръце, внушаващи ни, че широкият му гръбен мускул е толкова голям, че ограничава движенията на ръцете му и разкрачена походка, която пък създава впечатление, че или е с огромни бедра или пък с огромни… мъ**ри.

Бяла Патица
Това е патица… ако не сте виждали

Всъщност обаче не е нито едното, нито другото, защото обикновено нацепените батки не обичат да тренират за бедра и особено клекове за да не си повредят кръста, коленете… те са „разбирачи“, така че не спорете.
Относно внушението за големи мъ**ри, нали… там вече е спорно!
Но от продължителния прием на огромни количества забранени стимуланти, т.нар. мъ**ри обикновено се свиват и в някои случаи стават с форми наподобяващи стафиди.

„Нацепената батка“ обикновено се държи невъзпитано, надменно и е готов да скочи на бой(това „силиконовите цици“ го обожават… демек мъжкар) , и това отново е страничен ефект от прекомерния прием на изкуствен тестостерон. Също така „Нацепената батка“ е възможно да бъде и с начален стадий на рак на гърдата(гинекомастия) без дори да подозира.

MMA Тренировки София

Нацепената батка задължително тренира и ММА! И още, и още.
Лично на мен ми е изключително трудно да комуникирам с „Нацепени батки“, както и не смятам, че имам нещо общо с модата „Нацепена батка“.
Дори и онзи „Хълк“ смятам, че спада към тази категория!

Как да не се превърнем в „Нацепена батка“?

Правило номер 1

Не използвайте забранени стимуланти. Ако пък ви се наложи с цел високозаплатено участие във филмова продукция, фотосесия или друг вид работа, която си заслужава и го „изисква“, то консултирайте се с лекар, както и си направете предварителни изследвания за целта.

Anabolic Steroid

Правило номер 2

Не тренирайте само мускулите си. Тренирайте и сивото си вещество.
Както мускулите атрофират, когато не се тренира и не се хранят качествено, така това правило важи и за мозъка ни.

Тренировки за мозък

Той също има нужда от „тренировки“ и подхранване. Така, че четете смислени книги, пишете, общувайте, рисувайте.

Правило номер 3

ММА или Бокс? Повечето „нацепени батки“ тренират ММА или пък са боксьори. И може би целта е за да може да пребият някой, който не владее ММА. И все пак този някой може да не владее ММА, но пък може да разполага с добър адвокат. Така, че ако се чудите дали да изберете ММА или Бокс, то изберете кунг-фу!

Правило номер 4

Не обикаляйте по нощните клубове.
Там обикновено има много „нацепени батки“ и най-вероятно ще ви направят впечатление с лошия си поглед и жени с форма подходяща за порно сериал.

Правило номер 5

Всяко правило си има изключения.
И все пак… замислете се за горните 4 правилца! 😉

One thought on “Как да се предпазим от известния фитнес синдром с име „Нацепена батка“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *