Стартирай 2019-та с безплатна VIP тренировка с фитнес треньор и карта за луксозен фитнес център

фитнес треньор в Манастирски ливади, град София

Във всяко едно начинание се нуждаем от безценната искра, която да запали вечния огън.
И във фитнес тренировките, и в диетите, и в позитивните емоции, и в любовта. Малцина са обаче хората, които могат да ви дадат безценната искра. И това са онези „приказни герои“ (такива бяха и моите стари треньори), които за повечето хора изглеждат „странни“.

Позитивното привлича позитивното е писано и неписано правило, чиято сила е възможно да нараства само и единствено, когато сме обкръжени именно от такива хора. Всеки човек има в себе си и позитивни и негативни емоции, но кои ще възтържествуват! Ще възтържествуват онези, които най-вече „храним“ е отговорът на въпроса.

Желаеш ли да променя живота ти към по хубаво, като ти подаря една лична тренировка с фитнес треньор и безплатна карта за фитнес?

Фитнес треньор в София, добър фитнес треньор в град София, фитнес инструктор в София, добър фитнес център в град София, добър диетолог и още, и още са едни от най-търсените фрази в търсачката Google до преди старта на летния сезон.

Преди / След

Фитнес треньор в София, добър фитнес треньор в град София, фитнес инструктор в София, добър фитнес център в град София, добър диетолог и още, и още са едни от най-търсените фрази в търсачката Google до преди старта на летния сезон.

Моите треньори сред които са били и Световноизвестният треньор Иван Абаджиев, както и Олимпийският шампион по вдигане на тежести Андон Николов са ме заредили с толкова много позитивна енергия, защото те самите бяха за мен огромни енергийни източници. Те са хора за пример и такива като тях са малцина. Аз продължавам тяхната мисия, чиято цел е да предавам знания, които днес на много малко места ще срещнете!

Приятели и читатели на блога ми. Искам да ви информирам, че от 02 януари 2019-та година ще ме намерите във фитнес и спа център „Puls“!

И, ако никога не сте посещавали тази верига фитнес и спа центрове ще споделя с ръка на сърцето, че това е най-добрата база, която съм срещал. И не знам да съществува по добра такава не само в Европа, но и в Света!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Запознайте се онлайн с Pulse Fitness & Spa Bulgaria на адрес: https://www.pulsefit.bg

И за да повярвате на словата ми, ви каня да заповядате БЕЗПЛАТНО на тренировка във фитнес и спа център „Puls“ в гр. София (пресечката на бул. България и Околовръстен път) .
Ако все още не сте посещавали тази верига фитнес и спа центрове, както и ако не сте тренирали с мен никога. Не пропускайте искрата на момента! Променете живота си още от днес!

Take the risk or lose your chance!

Регистрирайте с чрез формата за регистрация по долу и ще се свържем с вас за да организираме първото ви безплатно посещение и безплатна тренировка с фитнес треньор *.

* Свободните часове за тренировки с безплатен фитнес треньор са съобразени с наличните свободни часове. За въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Форма за регистрация за тестово ползване


(получавате безплатна карта за ползване на фитнес центъра и една безплатна тренировка с фитнес треньор)
Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете ваша снимка в цял ръст(по възможност - по бански или къси панталони) във формат jpg, png или gif до 5 MB
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате
Изберете опцията, която е от първостепенна важност за вас към днешна дата
Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв.

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва: Видео, и/или снимков материал с изпълнението на упражненията, и онлайн съвети в рамките на 30 мин/еднократно.


Виж примерен видео материал (клик на видеото)
* Безплатна Тест карта за ползване на "Puls Fitness & Spa Bulgaria" се предоставя само на лица, които не са посещавали веригата фитнес и спа центрове "Puls".
** При поръчка на тренировъчен или хранително-тренировъчен план, получавате 1-на Безплатна индивидуална тренировка с треньор в случай, че не сте ползвали такава. Съответните услуги ще бъдат готови в срок до 10 работни дни след предварително заплащане онлайн или на място в офиса ми в гр. София, бул. България 132 (фитнес център "Puls") . За въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768
Тренировките с личен фитнес инструктор се провеждат във фитнес "Puls", гр. София, бул. България 132. Пакетите са активни в рамките на 30 дни след заплащането.
Ако сте поръчали 1 тренировка с видеозаснемане (включва заснемане с професионална камера, видеоомонтаж и доставка на файла) , имайте предвид, че ще получите своя файл готов за ползване в срок до 14 дни.

* Свободните часове за тренировки с безплатен фитнес треньор са съобразени с наличните свободни часове. За въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.