Стартирай 2019-та с безплатна VIP тренировка с фитнес треньор и карта за луксозен фитнес център

фитнес треньор в Манастирски ливади, град София

Във всяко едно начинание се нуждаем от безценната искра, която да запали вечния огън.
И във фитнес тренировките, и в диетите, и в позитивните емоции, и в любовта. Малцина са обаче хората, които могат да ви дадат безценната искра. И това са онези „приказни герои“ (такива бяха и моите стари треньори), които за повечето хора изглеждат „странни“.

Позитивното привлича позитивното е писано и неписано правило, чиято сила е възможно да нараства само и единствено, когато сме обкръжени именно от такива хора. Всеки човек има в себе си и позитивни и негативни емоции, но кои ще възтържествуват! Ще възтържествуват онези, които най-вече „храним“ е отговорът на въпроса.

Желаеш ли да променя живота ти към по хубаво, като ти подаря една лична тренировка с фитнес треньор и безплатна карта за фитнес?

Фитнес треньор в София, добър фитнес треньор в град София, фитнес инструктор в София, добър фитнес център в град София, добър диетолог и още, и още са едни от най-търсените фрази в търсачката Google до преди старта на летния сезон.

Преди / След

Фитнес треньор в София, добър фитнес треньор в град София, фитнес инструктор в София, добър фитнес център в град София, добър диетолог и още, и още са едни от най-търсените фрази в търсачката Google до преди старта на летния сезон.

Моите треньори сред които са били и Световноизвестният треньор Иван Абаджиев, както и Олимпийският шампион по вдигане на тежести Андон Николов са ме заредили с толкова много позитивна енергия, защото те самите бяха за мен огромни енергийни източници. Те са хора за пример и такива като тях са малцина. Аз продължавам тяхната мисия, чиято цел е да предавам знания, които днес на много малко места ще срещнете!

Приятели и читатели на блога ми. Искам да ви информирам, че на 02 януари 2019-та година ще ме намерите във фитнес и спа център „Puls“!

И, ако никога не сте посещавали тази верига фитнес и спа центрове ще споделя с ръка на сърцето, че това е най-добрата база, която съм срещал. И не знам да съществува по добра такава не само в Европа, но и в Света!

И за да повярвате на словата ми, ви каня да заповядате БЕЗПЛАТНО на тренировка във фитнес и спа център „Puls“ в гр. София (пресечката на бул. България и Околовръстен път) .
Ако все още не сте посещавали тази верига фитнес и спа центрове, както и ако не сте тренирали с мен никога. Не пропускайте искрата на момента! Променете живота си още от днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *