Фитнес упражнения за офис служители без достатъчно свободно време

Ако сте от онези офис служители, които по цял ден са затрупани с работа, защото освен служители са и много повече, то определено времето ви за упражнения във фитнес центъра куца.

И какво правим в този случай?

Ако не полагаме грижи за правилното си хранене, както и за упражненията с тежести, то изключително рискуваме да влошим не само формата, но и здравето си. Нетренираните мускули са слаби и лесно се поддават на травми, както и до по бързо износване на ставите например.

Най-добра бронежилетка

Тренираните мускули играят ролята на „бронежилетка“ , която поема тежките удари на стреса, както и други ситуации, които могат да предизвикат големи травми. Силните мускули дори могат да ни предпазят от травми по време на катастрофа или токов удар.

И продължаваме със следващите мускулни групи

Следващото упражнение, което е едно от важните базови упражнения, чиято цел е стягане на мускулите на гърба е гребане с гири от стоеж.

nilen6

И ето вече сме на мъртва тяга, като от изключително значение е поддържането на S-образна стойка. Мъртва е най-доброто упражнение за офис служители и не само, което ще предпази гръбнака от изкривяване и травми. Но само, ако се изпълнява правилно!

Мъртва тяга упражнение и изпълнение

И завършваме с коремни мускули

Коремните мускули са поредната мускулна група след мъртва тяга, които ще предпазят кръста ви от травми. Така, че не ги пропускайте. В случая изпълняваме комбинирани коремни преси(за горна и долна част на корема).

Комбинирани коремни преси

Както виждате, може да стегнете мускулите си, дори и само с 2 гири в офиса. И това е много повече от практикуването на никакви упражнения. Но запомнете, че важното е да ги изпълнявате правилно!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

3 thoughts on “Фитнес упражнения за офис служители без достатъчно свободно време

  1. Пепа фешъна says:

    Милен, трябва да поработи повече за ръцете. Според мен те му изостават в сравнение с другите части на тялото.

Comments are closed.