Фитнес залите затворени

Г-н министър на здравеопазването – как не ви е срам? Затворихте фитнесите – храмове на здравето!

Г-н министър на здравеопазването и вие на спорта също! Наистина ли разбирате от здраве? Аз се съмнявам, защото постъпката ви ме накланя именно да мисля така. Вие позволихте да се затворят фитнес залите, но оставихте отворени религиозните храмове, магазините за детски играчки (онези големите) и разбира се „Decathlon„. И как така решихте, че именно във фитнес залите се е съсредоточила измислицата наречена COVID-19 (коронавирус)?

За мен сте от хората, които не подкрепят здравето. И не ме интересува кой какво висше образование имал. Теорията и практиката обикновено доста се разминават, но това е друга тема на разговор в която обикновено побеждава – практиката.

Фитнес залите затворени до 21 декември 2020г., но отворени огромни нехранителни магазини и храмове

Предполагам вие не спортувате и не се храните правилно. Масово не спортува и не се храни поне що годе правилно и населението в България. Именно това има и своите последствия – слаба имунна система, страх и разбира се подчинение. Нека погледнем масконсоците (имам друга материал по темата)! А сега е време за видео!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Не съм религиозна натура (ненавиждам религиите и национализма), но има безценни съвети в т.нар. „свети писания“ и по темата. Ето ще споделя някои от тях!

„Всеизвестна е връзката и взаимодействието между физическото и духовното състояние на човека. Децим Ювенал (60-127 г. сл.Хр.), римски поет се провикнал веднаж: “Сана менс ин сано корпоре” – “здрав дух в здраво тяло!” Това е девизът на физкултурниците днес и той съдържа много истина, защото когато човек е здрав и волята му за борба срещу изкушенията е по-силна.

Цитираният принцип е много логичен, защото ако човек трябва да развие добродетелен, христоподобен характер, това може да стане единствено в тялото. Без тяло няма характер, няма личност, няма човек. Духът, душата и тялото трябва да бъдат хармонично съгласувани, душата и тялото да бъдат под контрола на духа, но нормалните потребности на тялото трябва да бъдат задоволявани.

Лишаването на организма от здравословна храна и всички необходимости, както при аскети и постници, не е християнство. Да се поддържа тялото здраво във възможно най-добро състояние е християнски дълг на човека.

Ето и двата основни текста в този дух – 1Кор.3:16,17 и 1Кор.6:19,20: “Не знаете ли че сте храм на Бога и, че Божият Дух живее във вас? Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали. Защото Божият храм е свят, който храм сте вие!”(1Кор.3:16,17).“

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!