Един флирт на Mr. 3Hours със Снежанка, и до колко безобиден е той – флиртът

Флирт и какво всъщност представлява той?

Флиртът без значение дали е виртуален или реален. Той си флирт.
Флиртът е един вид любовен разговор между двама души, които определено имат симпатии. Единият от тях или пък двамата, обаче е възможно да имат неприключила връзка.

Но всъщност връзката автоматично става приключила, защото вие сте стартирали началото на нова връзка. Което означава, че вътрешно не преливате от щастието наречено – истинска любов. В тази на пръв поглед  „игра” има победител и победен. И когато сте във връзка, със сигурност вие ще сте победеният, ако се върнете към старата си връзка. И точно тогава от „два стола” ще паднете на земята. Това ще предизвика още по голяма обърканост и нерешителност. Затова действайте смело и поели ли сте напред – не се обръщайте назад.

какво означава  флирт
Готов ли си за флирт?

Ами, ако, или? Не си задавайте подобни въпроси по време на флирт!

Задайте си въпроса: „Доволни ли бяхте от връзката си до преди флирта? – Не, нали? Болеше ли ви от предната ви връзка? Чувствахте ли вътрешна самота? – Да, нали? Е, нима от Истинската Любов боли? Определено – не! Което ще рече, че бившата ви връзка, определено не е била вашата!

И още за флирта – искрата, която може да промени коренно живота ви!

Флиртът е по-скоро нашето усещане зададена личност. Флиртът днес е доста употребяван и дори някак объркан като понятие. За не малка част от хората той е просто заиграване с някого, което не би трябвало да води до връзка. За други зад думата флирт винаги и единствено се крие и думата секс. Трети пък започват тази игра с отговорността да създадат сериозни отношения с дадения човек.

Не малка част от жените и мъжете със „сериозен партньор“ започват флирт с нов мъж или жена, именно тогава, когато връзката им е пред разпад. И в това няма нищо лошо, стига обаче да са излезнали от старата си връзка напълно!

Флиртът, обаче не е забава. И не е никак невинен. Той е началото на една връзка.

Двама души се нуждаят от не повече от 5 секунди, за да разберат дали се харесват. И в това харесване няма нищо лошо. За да превърнем флирта в красива история, която наистина си заслужава обаче, не са ни нужни просто онези знаци, издаващи привличане, а другите – тези невидимите, но най-съществените. А те са само там – в сърцето. И единствено те могат да ни накарат да се чувстваме и вътрешно красиви.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Виж още мои видеа по темите – Фитнес. Диети. Емоции. Любов. в YouTube канала ми – кликни на линка: https://www.youtube.com/channel/UCqL6SvfTpOr2sTyM8WQgjhg/videos

Важно да съберете смелост и да рискувате да играете открито, без да се оплитате в страховете си. В психологически смисъл, желанието за избягване на отговорност, там, където може да бъде поета, е разрушително и често пъти чиста загуба на енергия. Да, човек често се отклонява от пътя, но всяка подобна маневра оставя малка празнота в душата, а силата и доброто настроение изчезват. Защо да играете „на тъмно“, като можете да го правите на открито?

В публикацията са използвани и материали от www.chetilishte.com и www.edna.bg с които съм съгласен и аз Мартин Гергов на база практика!

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

2 thoughts on “Един флирт на Mr. 3Hours със Снежанка, и до колко безобиден е той – флиртът

  1. Martin Gergov says:

    P.S. Така, че флиртът си е нещо абсолютно сериозно и няма значение, че е онлайн (т.е. през интернет или по телефона) . Все пак комуникирате с жив човек, а не с робот. Онлайн заплахата за убийство – заплаха ли е? Заплаха е нали!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *