Фотомоделът Никол – Не Пазя Никакви Диети

Диети за отслабванеВ комплекса „World Class Health Academy“ открих моя фитнес инструктор Мартин и вече редовно тренирам.
Той ми направи програма, следвам я и два пъти седмично се занимавам с уредите.

Откакто завърших училище, за първи път системно спортувам. Дори в началото имах страшна мускулна треска и не можех да се изкача по стълбите. Сега ми харесва.
Помага ми да се чувствам по тонизирана в работата ми на фотомодел.
Не спазвам никакви диети. Никога не съм се интересувала от хранителни режими, защото не съм имала проблеми с теглото.

Като ученичка дори бях доста кльощава. Сега тежа 47 килограма, а съм висока 167 см.
Не съм го постигнала обаче с гладуване, нито със спорт.

ПОНЯКОГА ЗАКУСВАМ ДОРИ БАНИЧКА

За мен няма забранени храни. Когато дойдох в залата и инструкторът ме попита какво съм закусила, беше страшно учуден, че казах „баничка“. Засипа ме със съвети колко е вредно и че трябва да ям мюсли и плодове. Проблемът е, че не обичам и почти не ям плодове. Зеленчуци похапвам. Не се лишавам обаче от нищо. Единствено спирам да ям хляб от обяд до вечерта. Затова пък обичам шоколад.

Вода почти не пия, защото не я обичам. След спорт с много усилия изпивам по 1 малка бутилка. Иначе наваксвам с пресни сокове. Газирано въобще не пия.

Добър Масажист град София

Кожата ми е суха, затова обичам и правя различни разкрасителни процедури, масажи и ползвам доста козметика. За първи път правя процедурата с кафе, но определено ще я повторя. Усещането и ароматите са много приятни. / Източник: Вестник Monitor.bg /

КОМАНТАРЪТ НА АВТОРА

Реално погледнато няма забранени храни, защото дозата прави отровата. Нали така.
От голямо значение обаче е генът. Хората с бърз метаболизъм(обикновено са с тънка костна структура) могат да похапват, какви ли не вкусотии и няма да качат дори сантиметър.

Но нека не забравяме, че това е до време и ако не се възползвате от това, което ви е дадено, нещата могат съвсем да загрубеят – особено около талията и дупето.
Така, че хранете се на всеки 3,5 часа с правилните храни и спортувайте във фитнес залата минимум два пъти седмично, но наистина както трябва.

В началото Никол клякаше със собственото си тегло(т.е. без никакви тежести) и й беше трудничко, но след няколко тренировки последваха клековес тежест от 50 кг за по 10 повторения, като целта беше т. нар. „бразилско дупе“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *