газирани напитки калории

Не всички газирани напитки са вредни в т.нар. диети за отслабване! Вижте кои са те!!!

Газирани напитки и всякакви други алкохолни напитки, трябва да бъдат спрени! И най-вече, когато отслабваме е изключително популярна фраза, която направо ме размаза, ама в кавички казано. Що за глупости са това бе господа „диетолози“, „лекари“ и прочее „специалисти“.
И може би в защитата си своя, изплува някак си „героя“ с думите: „Калории под знаменателя на прости се съдържат в тях“. О, да, но не във всичките газирани напитки – ще добавя аз!

Газирани напитки – истини и митове за вредата в битката с мазнините

В далечното минало, една голяма част от газираните напитки са съдържали захар. Една немалка част от газираните напитки съдържат захар и днес, която захар е около 10-15 грама на 100 милилитра течност. Захарта е прост въглехидрат, който рязко вдига нивата на кръвната захар, и от там вие чувствате „щастие“ , но твърде за кратко.

Калории в газирани напитки

След няколко минутки рязко вдигнатата захар, пада рязко и „щастието“ ви отлита като бързо течение. Това ви кара, отново да посегнете към бързите захари и така се пристрастявате към сладките неща. Едва ли не ставате инсулинозависими, като вероятността да се разболеете и от диабет не е никак малка, особено, ако системно прекалявате със захарта!

Научете истините и митовете за полезните и неполезните газирани напитки във видео материала ми по темата!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Надявам се, че разбрахте от видео материала за истините и митовете, относно употребата на газирани напитки в своя план за отслабване. В крайна сметка се придържайте към поговорки като – „Дозата прави отровата“ и „Човек е това, което яде“ (т.е. хранете се най-вече с качествени храни и пийте качествени напитки на всеки 3-3,5 часа). Заменете захарта със стевиа и се усмихвайте истински възможно най-често. 🙂

Споделете този материал във фейсбук, ако го подкрепяте! Нека помогнем на все повече хора да научат безценни истини от кухнята на практиците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *