Ревю на 80% протеин на Германската компания „InkoSpor“. Видео материал!

германски протеин

германски протеин

Германски протеин? Я-яя! Вундаба! Германия се слави като страна с непоклатимо качество в производството. Когато кажем Германия, то със сигурност една немалка част от населението по Света се сеща за здравите автомобили. Но не автомобилите са темата ми днес, а протеините произведени в Германия. И по точно 80% протеин на Германската компания за производство на хранителни добавки „Inkospor„.

Ревю на 80% Германски протеин „PRO 80“ на компанията „InkoSpor“

Преди няколко седмици попаднах на сайта Inkospor.bg и впечатление ми направи 80%-товия протеин на Германската компания „InkoSpor“ на които сайтът е официален представител за България. Попадал съм на редица протеини, но когато попадна на продукт произведен в Германия, някак си ми говори за доверие! Грабваща е и цената му!

За 500 грама 80%-товата протеинова пудра към днешна дата(27 ноември 2017г.) е 22,40 лева.

И така, реших да направя тест ревю на 80% Германски протеин „PRO 80“. Преди да представя видео материала, който ще видите малко по долу, искам да споделя, че съм пил от този протеин 4 дни.
През това време не съм усещал никакво неразположение, относно подуване на стомаха, газове и др.

Видео ревю на „PRO 80“

Протеинoвата пудра е много добре разтворима като за целта съм ползвал един от най-модерните електрически шейкъри „Promixx„.

Препоръчвам да се прави със студено прясно мляко, защото така приготвения протеинов шейк става още по вкусен. Млякото повишава и съдържанието на белтъчини(3,3 грама протеини на 100 мл), така, че имайте го предвид.

Спрях се на вкусовете „Шоко Бразил“ и „Страциатела“ , защото PRO 80 с вкус на череша беше изчерпан. Плодовите вкусове са ми любими сред протеиновите шейкове.

pro 80 germanski protein
Промо: 22.40лв / Кликни Тук за Поръчка

„Pro 80“ е протеинов шейк включващ млечен, суроватъчен и яйчен протеин. Подходящ е за набавяне на необходимото количество белтъчини в зависимост от целите и нуждите. Може да се използва, както с цел отслабване(намаляне на подкожните мазнини), така и за повишаване на мускулната маса, взривна сила и/или издръжливост. Вкусовете са нормално сладки, т.е. не е с тежък сладък вкус, което също ми допада!

Заместете обикновения шоколада с „фитнес шоколад“ !

В случаите, когато пък ви се хапва нещо сладко, то не посягайте към обикновения шоколад, който е богат на мазнини, просто захари и над 500 калории. Вземете си отново шоколадов десерт, но с много по доби показатели.

Active Crunchy + L-Carnitine
Active Crunchy + L-Carnitine / Цена: 3.00 лв

Това вкусно, шоколадово десертче(на снимката) съдържа въглехидрати, протеини и витамини. Също така е обогатено с висококачествен Л-Карнитин, 8 витамина, калций, малинови парченца и естествено протеини!

Компанията INKO GmbH е дъщерно дружество, притежавано изцяло от един от големите производители на медицински и фармацевтични продукти Nutrichem Diat+Pharma GmbH.

Изследването, разработката, производството и гаранцията за качеството на продуктите за спортно хранене се извършват на място в компанията майка, в една от най-модерните производствени бази за хранителни добавки в Германия. / www.inkospor.bg


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″] [mp_posts_grid query_type=“simple“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“2″ posts_order=“DESC“ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“]
[mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *