Ревю на 80% протеин на Германската компания „InkoSpor“. Видео материал!
Блог, Тест блогър ревюта

Ревю на 80% протеин на Германската компания „InkoSpor“. Видео материал!

германски протеин

Германски протеин? Я-яя! Вундаба! Германия се слави като страна с непоклатимо качество в производството. Когато кажем Германия, то със сигурност една немалка част от населението по Света се сеща за здравите автомобили. Но не автомобилите са темата ми днес, а протеините произведени в Германия. И по точно 80% протеин на Германската компания за производство на хранителни добавки „Inkospor„.

Ревю на 80% Германски протеин „PRO 80“ на компанията „InkoSpor“

Преди няколко седмици попаднах на сайта Inkospor.bg и впечатление ми направи 80%-товия протеин на Германската компания „InkoSpor“ на които сайтът е официален представител за България. Попадал съм на редица протеини, но когато попадна на продукт произведен в Германия, някак си ми говори за доверие! Грабваща е и цената му!

За 500 грама 80%-товата протеинова пудра към днешна дата(27 ноември 2017г.) е 22,40 лева.

И така, реших да направя тест ревю на 80% Германски протеин „PRO 80“. Преди да представя видео материала, който ще видите малко по долу, искам да споделя, че съм пил от този протеин 4 дни.
През това време не съм усещал никакво неразположение, относно подуване на стомаха, газове и др.

Видео ревю на „PRO 80“

Протеинoвата пудра е много добре разтворима като за целта съм ползвал един от най-модерните електрически шейкъри „Promixx„.

Препоръчвам да се прави със студено прясно мляко, защото така приготвения протеинов шейк става още по вкусен. Млякото повишава и съдържанието на белтъчини(3,3 грама протеини на 100 мл), така, че имайте го предвид.

Спрях се на вкусовете „Шоко Бразил“ и „Страциатела“ , защото PRO 80 с вкус на череша беше изчерпан. Плодовите вкусове са ми любими сред протеиновите шейкове.

„Pro 80“ е протеинов шейк включващ млечен, суроватъчен и яйчен протеин. Подходящ е за набавяне на необходимото количество белтъчини в зависимост от целите и нуждите. Може да се използва, както с цел отслабване(намаляне на подкожните мазнини), така и за повишаване на мускулната маса, взривна сила и/или издръжливост. Вкусовете са нормално сладки, т.е. не е с тежък сладък вкус, което също ми допада!

Заместете обикновения шоколада с „фитнес шоколад“ !

В случаите, когато пък ви се хапва нещо сладко, то не посягайте към обикновения шоколад, който е богат на мазнини, просто захари и над 500 калории. Вземете си отново шоколадов десерт, но с много по доби показатели.

Това вкусно, шоколадово десертче(на снимката) съдържа въглехидрати, протеини и витамини. Също така е обогатено с висококачествен Л-Карнитин, 8 витамина, калций, малинови парченца и естествено протеини!

Компанията INKO GmbH е дъщерно дружество, притежавано изцяло от един от големите производители на медицински и фармацевтични продукти Nutrichem Diat+Pharma GmbH.

Изследването, разработката, производството и гаранцията за качеството на продуктите за спортно хранене се извършват на място в компанията майка, в една от най-модерните производствени бази за хранителни добавки в Германия. / www.inkospor.bg


Виж още от блога

Да повишим силата, издръжливостта и потентността с билков чай – „Power Max“

октомври 21st, 2018

Български билков чай се пие най-много през зимата. Като момче живяло на село (в село Свирачи, гр. Ивайловград) знам, че по селата масово се пие чай от липа. Неведнъж съм си прави попара с липов чай, з...

Виж повече

изгаряне на мазнините с добавки

Мнението на сестра ми (която беше 75 кг) за горелката на мазнини – Therma Cuts

октомври 20th, 2018

Когато стане дума за бързо отслабване, здравословно отслабване, изгаряне на мазнини, лесно отслабване, как да отслабна бързо, трайно отслабване, отслабване без диети, да отслабнем здравословно, отслаб...

Виж повече


Правилно отслабване с хранителен и тренировъчен план

септември 13th, 2010

Отслабването или по точно казано намалянето на подкожните мазнини със сигурност е много по лесно от колкото изграждането на мускулна маса. И ще ви запозная, защо нещата стоят така! Разход на к...

Виж Повече

Диета за мускулна маса

Как се прави „Мускулната маса“. Програма за хранене и тренировки.

юли 10th, 2010

Хм! Не се заблуждавай, защото това не става без забранени субстанции(лекарства) или допинг. Употребяван от състезатели. В случая обаче е ефектна снимка в голям размер. Т.е. това съм аз в една реклама....

Виж Повече

ГРАБНИ ПОДАРЪК - МОЯТА КНИГА И ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
  • Четири тренировки седмично;
  • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
  • Подробно описание с текст и снимки;
  • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
КЛИКНИ ТУК
Информирай се, като кликнеш на оранжевия бутон и посети раздел - VIP Клуб "Mr. 3Hours".
добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в кат. до 75 кг, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес инструктор и блогър.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ГРАБНИ ПОДАРЪК - МОЯТА КНИГА И ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА!

[Пребори мазнините и се стегни от вкъщи]
  • Четири тренировки седмично;
  • Базови и лесни за изпълнение упражнения;
  • Подробно описание с текст и снимки;
  • Страници: 25 (написани от 4-тен шампион).
КЛИКНИ ТУК
Информирай се, като кликнеш на оранжевия бутон и посети раздел - VIP Клуб "Mr. 3Hours".
close-link