Грахов протеин

Грахов Протеин: Как се приема, Мнения, Цена, Рецепти и Ползи за Здравето на база личен опит

Добре дошли в здравословния свят на био грахов протеин и неговите предимства за здравето на човека! Граховият протеин е изключително ценен растителен източник на протеин, който не само подпомага мускулния растеж. Той осигурява и необходимите аминокиселини за здравословното функциониране на организма.

Био граховият протеин на германската компания „Raab Vitalfood“ представлява чист и натурален избор за тези, които са загрижени за своето здраве и добрата форма. Този висококачествен веган протеин е с био състав и съдържа 100% чист грахов протеин на прах от контролиран органичен производител. Протеинът на прах от грах е лесно усвоим и подходящ за хора с различни диетични изисквания.

Ползи от консумацията на грахов протеин и първи стъпки към по-здравословен начин на живот!

Граховият протеин е наистина революционен продукт, който променя начина, по който хората гледат на хранителните си избори. Много мнения от потребителите разкриват защо този растителен протеин е толкова популярен и как е променил начина им на по-здравословно хранене.

Как се приема грахов протеин

Различни коментари и ревюта за био граховия протеин подчертават неговите ползи и въздействие върху здравето. Изследванията за протеина от грах допринасят за по-добро разбиране на неговите свойства и предимства за организма. Граховият протеин за който говоря, и който съм пробвал съдържа 80% растителни белтъчини на 100 грама прах. Това съдържание е наистина уау! Това са цели 80 грама протеин в 100 грама.

Как се приема граховия протеин?

С радост бих споделил, че вече можете да намерите био грахов протеин с високо качество и в България! Именно с този протеин се запознах в магазина за хранителни добавки „VitaMag“ в квартал Хладилника, гр. София. И реших да го пробвам за първи път в живота си, като избрах опаковката от 75 грама (има и от 300 грама). Граховият протеин на германската компания Raab Vitalfood е на цена от 12,90 лева за 75 грама и 29,90 лв. за 300 грама.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО РЕВЮ НА ГРАХОВ ПРОТЕИН

Така, че не се колебайте да си осигурите висококачествен растителен протеин, който ще подпомогне вашето здравословно хранене и тренировъчен режим. И ако се питате как се приема грахов протеин! Пробвайте го още днес и си осигурета своята доза енергия и протеин добавен към смути или супа.

Виж също:

Рецепти с био грахов протеин „Raab Vitalfood“

Граховият протеин може да бъде добавен към зеленчукови супи с броколи, гъби, картофи, домати и други. Ако нямате време за готвене, тогава най-бързият и вкусен начин е да го добавите към топла разтворима супа. Така е доста удобно за офиса и си приготвяте за нула време богата на белтъчини супа с грахов протеин.

Грахов протеин ползи
Приемът на този протеин от грах при мен НЕ причинява газове и/или подуване на корема

А, какво ще кажете за яхния с картофи и грахов протеин. Хем вкусно, хем богато на белтъчини. Така, че да разкрием вълшебството на граховия протеин с вкусни и здравословни рецепти! От супи с броколи и гъби до удобни за офиса разтворими супи – богати на белтъчини с добавен грахов протеин. Чудете се от къде да започнете? Изпробвайте яхния с картофи и грахов протеин. И за още повече вдъхновение в здравословната кулинария – експериментирайте!