Блог

Хард Фитнес Тренировка и Диета за Жени

Хард тренировки за отслабване за жени Ако сте попадали на публикации със заглавия тренировки за жени и тренировки за мъже! То истината е, че разлика няма!
Тренировките са за хора и трябва да са наистина хард без значение от пола им.

Днес обаче модерните фитнес центрове и обещаващи фитнес групови занимания до толкова са разглезили и объркали женската аудитория! Че това което обикновено се прави е „ревюта“ на скъпи спортни облекла, които дори не са удобни за тренировка. И приятни разговори с фитнес инструктора, който тренира едновременно 10 жени. и нито дума за мъжките щанги и упражнения!

Да и нито дума за тях, защото обикновено стоят далече, далече от лъскавите и скъпи уреди. И броят им все повече, и повече намалява, защото са безинтересни.

Виж видео ревюто ми - кликни тук

ПРАШНАТА ИСТИНА ОБИКНОВЕНО СЕ КРИЕ В НЯКОЙ ЪГЪЛ НА ФИТНЕС ЗАЛАТА

Ако сте решили да се захванете сериозно с влизането във форма, то следвайте следващите стъпки! И няма да сгрешите, особено ако желаете да си направите форми, подобни на тези, които ще видите на снимките по долу.

1. ЗАЛОЖЕТЕ, КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ НА УПРАЖНЕНИЯТА СЪС СВОБОДНИ ТЕЖЕСТИ

Хубавото на свободните тежести е това, че имате свобода на движение за разлика от лъскавите уреди, които ви „задължават“ да следвате техните движения, които в повечето случаи са неправилни.

Не правете грешката да се включвате и в т.нар. групови занимания, освен ако не са лекции, защото един фитнес инструктор трудно се справя с двама човека, а да не говорим за повече!

hard_trenirovki

2. ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ ТРЕНИРОВЪЧЕН ПАРТНЬОР(ФИТНЕС ИНСТРУКТОР)

Тренировка без тренировъчен партньор е слаба тренировка, а от там следват и незадоволителни резултати.

Тренировъчния партньор е този, който ще ви помогне за изпълнението на последните работни повторения, както и ще се грижи за вашата почивка между сериите, засичайки я с хронометър и отброявайки сериите.

3. ТРЕНИРАЙТЕ ХАРД(НА МАКС) ПО 1 МУСКУЛНА ГРУПА ДНЕВНО, АКО СТЕ В ДОБРО ФИЗИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ И СТЕ УВЕРЕНИ В ПРАВИЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УПРАЖНЕНИЯТА 

С всяко едно повторение силата и издръжливостта ви постепенно намаля.
Именно поради тази причина е изключително трудно и естествено некачествено да тренирате две мускулни групи в един ден, защото втората мускулна група остава пренебрегната!

hard_trainer

Тренирайки по една мускулна група ще имате много повече сили и издръжливост и за кросът, който е добре да включите след силовата си тренировка, особено ако желаете да изгорите още повече калории(мазнини).

4. ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН(ДИЕТА)

Без правилно хранене, няма как да постигнете желаните форми без значение, какви хранителни добавки приемате(л-карнитин, фет бърнър, бустери и т.н.).

Фет Бърнър Grenade Thermo Detonator + ПОДАРЪК
Фет Бърнър „Grenade Thermo Detonator“ + ПОДАРЪК
Виж Повече >>

Правилното хранене по едно и също време на всеки 3-3,5 часа забързва метаболизма(горите повече мазнини) , възстановява повредените мускулни влакънца, подава постоянно хранителни вещества на организма(чувствате се енергични) ,  като не трябва да се забравя и водата, чието количество е минимум 3000 мл дневно.

Виж видео ревюто ми - кликни тук

Препоръчани публикации

най-красивото дупе в света

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

март 11th, 2020

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато...

Виж Повече

билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

август 11th, 2019

Повишаване на потентността, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща предлага билковото сладко „Epimedyumlu Macun„. На този билков продукт, ко...

Виж Повече

Мартин Гергов - фитнес треньор

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.