Честит страшников празник позитивни вещици и вещове. Време е за „Хелоуин“!

Хелоуин България 2016
Лазещото и богато на протеини мезенце е от мен! 😉

Зловещият, но в кавички казано „Хелоуин“ e маскарад, който се провежда на 31 октомври. Той води началото си от келтския ритуал „Сауин“.
По традиция в този страшен ден децата като нас, носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им „спретнат номер“.

Да запалим тиквения фенер и да празнуваме

Пожелавам забавно прекарване на празника на всички вещици и вещове с позитивно настроено сиво вещество. Не забравяйте да вземете и поне един тиквен фенер, който да освети мястото и да ви пази от зли призраци.

Ако пък все още не сте решили, къде да празнувате!!!

Хм! Имам цели две супер страшни предложения, като първото от тях е в мазето на изоставена къща в обезлюдено планинско село.

Мазе за Хелуин
Заповядайте на празника – тук. Безплатно е! 🙂

Минавам към предложение номер 2, а то е да скочите с бум и трясък(само внимавайте да не се оплетете в някоя паяжина или пък да не разгневите „библиотекарката“) в Столичния клуб „Библиотеката“ до Софийския университет.

Библиотеката
Клуб „Библиотеката“

От „Once upon a time… BIBLIOTEKA“ споделят, че литературните герои стават реални действащи лица.
По време на партитата всички се забавляват приказно, а Пепеляшките остават красиви принцеси и след 00:00 часа!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!