Здравословен семинар „Hewlett Packard Bulgaria Wellness Day“ в World Class Health cademy

Ирван

Hewlett Packard Bulgaria Wellness Day е днешното събитие! Здравето е нещото без което няма как да се справим пълноценно със задълженията си на работното място. Във връзка със здравето на служителите си, все повече фирми осигуряват уелнес ползи. Преди време в интервю с професор Павел Добрев от „Национална Спортна Академия“ на тема фитнес, той отговори така:

„Аз се уморявам всеки ден и се възстановявам и със съня, и контрастно с друга работа, защото в областите на мозъка различните дейности имат различно място. Аз спортувам, рисувам, пиша книги… И това води до мощна отмора при мен. Така се постига равновесие – товариш и мускулите, и мозъка си!“

Hewlett Packard Bulgaria Wellness Day Sofia

Денят е петък, 04 февруари 2011, последният работен ден от седмицата. Време е за семинар на тема тренировки и хранене, посветен изцяло на HP Bulgaria.

Hewlett Packard Bulgaria Wellness day

Точно в 15.00 часа бе дадено началото на „Hewlett Packard Bulgaria Wellness Day“ във фитнес и спа център „World Class Health Academy“, гр. София. Програмата започна с лека разгрявка във фитнес залата на „кардио“ уредите, а след около десетина минути се насочихме към разяснението и правилното изпълнение на едни от най-добрите, но и опасни упражнения! Базовите упражнения!

В 16.30 часа бе дадено началото на първия семинар „Hewlett Packard Bulgaria Wellness Day“, който бе открит от Ираван Хира – управляващ директор на HP Bulgaria. Семинарът ми трябваше да продължи 30 минути, но въпросите бяха толкова много, че 30-те минути със сигурност бяха удължени на поне още трийсет. По-късно бе проведен и втори семинар, който бе специално предвиден за 2-та група.

Най-наболелите въпроси в семинара

Предполагам, че сами се досещате, но едни от най-вълнуващите въпроси по време на семинарите ми са именно тези за отслабването. Голяма част от спортуващите не желаят да трупат огромни мускули, а желаят релеф.

Фитнес семинар предстоящ

Семинарът беше изключително бурен(бел. авт. а аз обичам именно такива), защото служителите на „Hewlett Packard Bulgaria“ не бяха изобщо от мълчаливите(естествено), а задаваха въпроси нон стоп! Разбихме митовете за лунната диета, гладуването, мъжките и женски упражнения, поговорихме си дори и за „Вярно ли е, че на културистите „онази работа“ им е малка“ бе един от най-безстрашните въпроси зададени от служителка на HP Bulgaria! Това е то! HP!

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

2 thoughts on “Здравословен семинар „Hewlett Packard Bulgaria Wellness Day“ в World Class Health cademy

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *