Хидратиращ крем Nuxe

Взех си хидратиращ крем NUXE Creme Fraiche de Beaute 48HR Moisturising Cream с 43% отстъпка

Уау в този огромен онлайн магазин за козметика всеки ден е черен петък. Отстъпките са наистина огромни, а поръчката пристига за около 3 дни. За пореден път пазарувам от Parfimo.bg и ще продължавам да пазарувам, защото разликата на цените сравнявайки ги с тези в аптеката например е огромна.

Предния път си грабнах любимия ми парфюмен душ гел за мъже Joop. А сега реших да се доверя на марката „Nuxe„, препоръчана ми преди години от моята сестра, която ми я препоръчваше, когато стане дума за хидратиращ крем за лице. Това, което знаех за тази мърка от сестра ми е, че е малко скъпа, но пък качеството било отлично. Взех си…

Хидратиращ крем за лице Creme Fraiche de Beaute 48HR Moisturising Cream

Creme Fraiche de Beaute 48hr Moisturising Cream е хидратиращ крем за лице със суха кожа. Моята кожа на лицето е точно такава. Кремът определям като леко тежък, което се дължи на 48 часовата му хидратация. Нанася се лесно и попива бързо. Миризмата му е приятна и освежаваща.

Nuxe - хидратиращ крем за лице
NUXE Creme Fraiche de Beaute 48HR Moisturising Cream

Няколко дни след като си взех този френски крем с отстъпка от 43%, попаднах на същата марка „Nuxe“ и в аптеката на един Софийски МОЛ. Разбира се направих снимка за да може по лесно да се сравни разликата в ценовата листа. Ето я!

Хидратиращ крем Nuxe

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!