Хидратиращ крем Nuxe

Взех си хидратиращ крем NUXE Creme Fraiche de Beaute 48HR Moisturising Cream с 43% отстъпка

Уау в този огромен онлайн магазин за козметика всеки ден е черен петък. Отстъпките са наистина огромни, а поръчката пристига за около 3 дни. За пореден път пазарувам от Parfimo.bg и ще продължавам да пазарувам, защото разликата на цените сравнявайки ги с тези в аптеката например е огромна.

Предния път си грабнах любимия ми парфюмен душ гел за мъже Joop. А сега реших да се доверя на марката „Nuxe„, препоръчана ми преди години от моята сестра, която ми я препоръчваше, когато стане дума за хидратиращ крем за лице. Това, което знаех за тази мърка от сестра ми е, че е малко скъпа, но пък качеството било отлично. Взех си…

Хидратиращ крем за лице Creme Fraiche de Beaute 48HR Moisturising Cream

Creme Fraiche de Beaute 48hr Moisturising Cream е хидратиращ крем за лице със суха кожа. Моята кожа на лицето е точно такава. Кремът определям като леко тежък, което се дължи на 48 часовата му хидратация. Нанася се лесно и попива бързо. Миризмата му е приятна и освежаваща.

Nuxe - хидратиращ крем за лице
NUXE Creme Fraiche de Beaute 48HR Moisturising Cream

Няколко дни след като си взех този френски крем с отстъпка от 43%, попаднах на същата марка „Nuxe“ и в аптеката на един Софийски МОЛ. Разбира се направих снимка за да може по лесно да се сравни разликата в ценовата листа. Ето я!

Хидратиращ крем Nuxe

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *