1000 лева за бутилка шампанско в „Кич бара” + „кифли”, „банички” на масата!!!
Блог

1000 лева за бутилка шампанско в „Кич бара” + „кифли”, „банички” на масата!!!

Поръчка за здравословнна храна

„Да се храня нездравословно е непосилно удоволствие за моя джоб“. / М.Г.

Трудно, непосилно дори е да научиш хората да се хранят правилно.
Пък и не само в малкия град. Много по лесно е да научиш едно малко дете, отколкото голям човек и с тази роля първо, трябва да се заемат родителите!
Но родителите днес са твърде заети и започват да хранят децата си с бързи закуски! А те включват пици, хамбургери, макдонълдси, кеефсита, пържени кюфтета и не на последно място разни и уж „полезни“(но с какво… може би прости захари) за здравето на децата, храни богати най-вече на въглехидрати(в това число и доста захар) и мазнини. Е „здраве” му кажи!

И още по темата за вредните навици

Сред личните ми експерименти, които обикновено включвам „скрито” в интервюта, коментари и други с позитивно излъчване журналистически твари(т.е. интервюта) стигам до извода, че в болшенството от случаите „Бай Ганьо“ предпочита да даде малко пари за евтино и същевременно вкусно кюфте или кебапче, което най-вече е богато на мазнини.

Естествено няма да пропусне и времето за почивка на морето, където ще се излежава на плажа мажейки фили с лютеница(бел. авт. нямам нищо против лютеницата), пиейки бира и без да го интересува, че наоколо може и нещо здравословно да се сервира.
Наздраве. Сори, но определено не е с бира!
Не, че няма и такава бира(протеинова бира) , но съм я срещал в Англия!

Да знам, че има и друга алтернатива… даваш 1000 лева за бутилка шампанско в „Кич бара”, „кифли”, „банички” на масата(и под масата), но не за друго, а защото вие.. да, да вие с големия корем и увисналите цици… сте „касата”!

„Да се храня нездравословно е непосилно удоволствие за моя джоб!“ / Mr. 3Hours

И в един момент идва денят на истината. Денят на страшния съд(както му казват) в който всеки си плаща това, което е ял, пил и начинът на живот, който е водел. Този път обаче сметката ще я направи не господ бог, нито пък дяволът, а негово величество докторът. А тя може да бъде за смяна на черния дроб, лекуване на диабет, рак, износени хрущяли и още, и още.

Затлъстяване при децата лечение

Затлъстяването при децата днес е по голямо и нараства, а това е опасно!

Замислете се. Не се ли изплашихте! Не се ли срамувате, когато давате поредната порция с пържени картофи и парчета пица на детето си, оборудвайки го с тлъст корем и цици още на 10 години.

И обяснявате, че смисълът на живота били децата. Що за глупост е това. Какъв е смисълът да създаваш болно поколение?!

Но всъщност има решение

Решението е да се научим да се храним правилно. Както ние, като големи хора, така и децата ни. Така ще бъдем пример и за всички около нас!
Защото няма нищо по скъпо от здравето.
И инвестирайте първо в него и след това в другите неща!

Меню за поръчка на здравословна храна в гр. София

Поръчка на Здравословна храна „Mr. 3Hours“

А моето предложение за бърза, но качествена храна е онлайн здравословното ми меню „Mr. 3Hours” с доставка: www.3Hours.eu

В момента търся кухня или ресторант от гр. София, които да го предлагат и да изпълняват поръчки до адрес.
За повече информация позвънете на телефон 0893 889 768

Препоръчани публикации

най-красивото дупе в света

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

март 11th, 2020

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато...

Виж Повече

билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

август 11th, 2019

Повишаване на потентността, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща предлага билковото сладко „Epimedyumlu Macun„. На този билков продукт, ко...

Виж Повече

Мартин Гергов - фитнес треньор

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.