Хранителен режим за отслабване

Вие сте най-добрият фитнес инструктор. Преливам от енергия. Чувствам се добре!

Хранителен режим за отслабване и тренировки с Костадинка от гр. София. Уважаеми читатели на блога ми, в днешната тема ще ви запозная с една многото хубава, и рядко споделяни истории от хора, които са решили да се доверят на словата ми! Словата ми са лесно разбираеми, не са обвити в лъскави реклами и скрити надежди!

Те са такива, каквито са ми ги предали моите лични треньори – Олимпийският шампион Андон Николов, Митко Илиев, Иван Абаджиев, както и учители Проф. Павел Добрев, доц. Димчо Бъчваров и нека не забравяме „Системата Уидър“.

Костадинка(на снимките) ми се довери и ето, какво сподели за съвместната ни работа!

Искам да подчертая, че нашата комуникация е само онлайн, поради голямото разстояние, което ни дели. И все пак, ето и първите коментари от Viber, които ще цитирам(с нейно съгласие) , както и резултати след 1 месец спазване на хранителен режим за отслабване. А от следващия месец започва и тренировъчен план за отслабване . Няма как да не споделя следните слова, които наистина зареждат с позитивна енергия, а тя е заразителна и трябва да се предава за да сме по здрави и по щастливи!!!

„Чувствам се повече от страхотно пълна със сили и енергия! Първи ден без никакви прегрешения!“

„Много добре се чувствам продължавам с хранителния режим. Вече съм минус 4кг и половина. Благодаря ви! Не знам как ще ви се отблагодаря!“

Една седмица без никакви прегрешения и без тренировки започвам от тази седмица минус 5 кг. Вие сте най-страхотният фитнес инструктор благодаря ви и откакто пия флексин(Flexin 500). Много ме болеше коляното, минаха ми болките.“

Хранителен режим за отслабване на Костадинка

От вас разбрах много неща, които нито един фитнес треньор не ми е казвал. Всеки ми казва, че много трудно се прави хранителен режим, а разбрах от вас, че не е така. Изгледах всички клипчета с вас и научих много неща! Ще ви препоръчам на приятелки. Вие сте номер 1! 🙂

Хранителен режим за отслабване – първи месец!

Както разбрахте не само от моите думи, но и от Костадинка! Изготвянето, както и спазването на хранителен план не е толкова сложно нещо! Ето и първите резултати!

Ето как се отслабва правилно
Няма скрито-покрито! 🙂

Сега, Костадинка, тепърва ще започне и спазването на тренировъчния план с който резултатите на тема отслабване ще започнат да идват по бързо. Нейната цел е да достигне 70 килограма до следващото лято!

Хранителен режим и добавки за отслабване?

Обикновено това е един от въпросите, които най-често се задава. И той е „Каква добавка да пия, когато съм на хранителен режим за отслабване“. Както споделих най-важното е спазването на хранителен и тренировъчен план! Относно хранителните добавки, те определено ще ви бъдат в плюс, а ето и тези, които включих в плана за отслабване на Костадинка!

Flexin – 500 успокоява и облекчава болката в ставите, и едновременно с това регенерира увредените ставни връзки. Благодарение на него ще си върнете способността да се движите.

  • Видео презентация:
<strong>ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И/ИЛИ ПОРЪЧКА - КЛИКНИ ТУК</strong>
  • уникална формула на базата на естествени съставки;
  • предлага се без рецепта, всеки може да го използва;
  • облекчава болката и премахва причините, които са я предизвикали.

Изключително полезна хранителна добавка за сърцето, намалява нивата на вредния холестерол, подпомага изгарянето на мазнините, увеличава притока на кислород до работещите мускули. Увеличава силата и повишава нивата на хормона на растежа. Omega 3 – Oмега3 мастни киселини – са ненаситени поликиселини и се намират в изобилие в рибените масла. Те имат голямо значение за здравето и доста често са една от последните добавки, които хората смятат да взимат.

Всъщност Omega 3 би трябвало да бъде на върха във Вашия списък!

Nexgen® бе преформулиран в по-малки капсули, за по-лесно преглъщане и сега включва екстракти с по-висока ефикасност и нови усъвременени съставки като Co-Enzyme Q10, Vitamin K2, Lutein Esters, Lyc-O-Mato, семки от грозде и Selenium селекция. Като цяло Nexgen® съдържа 32, уникални съставки включващи плодови и растителни екстракти, силни витамини, минерали свързани с веригата на аминокиселините, антиоксиданти и пробиотици.

Когато говорим за това как ThermaCuts топи мазнините, е добре да споменем два важни процеса, които се случват в нашето тяло. Това са липолизата и термогенезата. Липолизата е процесът, при който телесната мазнина се разгражда, което води до образуването на мастни киселини.

  • Видео презентация:

ThermaCuts ускорява този процес и изгаря мазнините по-бързо. Целта на термогенезата е да произвежда топлина. ThermaCuts увеличава производството на топлинна енергия и ускорява метаболизма(горим по бързо мазнини).

Какво още?

Нашата работа продължава онлайн, защото крайната цел е да видя, дали Костадинка, ще успее да се справи с предизвикателството, и да постигне една от своите мечти – 70 килограма собствено тегло за лято 2018! Защо не! Щом „чичката Слави“ свали почти 100 килограма за 9 месеца (преди години) с хранителен план за отслабване, който лично му изготвих!

One thought on “Вие сте най-добрият фитнес инструктор. Преливам от енергия. Чувствам се добре!

  1. Иван Янакиев says:

    8кг без тренировка е добре, a представи си ако тренираше! Щяха да са 18 килограма.

Comments are closed.