И пожарникарите носят… бельо

ПожарникарПожарникар е обучен специалист по борба с пожари.
Той също така притежава екипировка и оборудване за спасяване на човешки живот при природни бедствия и е способен да осигурява първа помощ при нужда.

Тук се включва и оказването на практични спешни услуги, съвет и обучение за предпазване от пожари.
Към спешните услуги, които осигуряват пожарникарите, се включва контролиране и гасене на пожари, спасяване на жертви от горящи сгради и много други.

Ежедневните задължения включват проверка, почистване и поддръжка на оборудването и провеждането на тренировки и обучение. Пожарникар е опасна и рискова професия.

А сега по темата…

Честно казано не знам, какво бельо носят пожарникарите – предполагам, че е специално.
Но знам, какво бельо носехме ние по време на снимките на известна и влудяваща италианска марка за дрехи. Всъщност ще я запазя в тайна, а по нататък ще видим…
Лошото е, че ми се повреди фотоапаратът и сами разбирате… камерата на телефона!
Но в най – скоро време се надявам да пуснат снимков материал и видео по темата.
Със сигурност рекламата ще е много гореща и може би затова сме пожарникари?

Коментарът ми е – организацията беше перфектна! Жалко, че не знаех езика… и вместо по време на почивките, обяда и вечерята – да си говоря с дамите от Италия за-а-а шев и кройка или пък за скъпо ли е парното и в Италия например : ) … аз просто си спях!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!