Икономична супер повишаваща теглото диета

Правилото, което е добре да запомните, когато качвате маса е задължително в храненето си след тренировка да включите поне грам и половина въглехидрати на килограм телесно тегло и около 15-20 грама общо белтъчини.

За предпочитане веднага след тренировка е гейнър. Също така фактът, че ще качите и мазнини покрай мускулната маса, не трябва да ви притеснява.
Да поддържате изчистена и релефна фигура, докато се опитвате да качите мускулна маса е реално погледнато почти невъзможно без забранени стимуланти!

Наблягайте на сложни въглехидрати като-ориз, макаронени изделия, картофи, овесени ядки, както и на комбинирани сложни със по малко прости въглехидрати.
Сложните въглехидрати са подходящи за всички хранения през цялото денонощие.
Те са перфектен източник на енергия преди тренировка.
Всеки, който иска да качи маса, но се придържа към нискомаслени продукти прави грешка.

Мазнините играят важна роля в поддържането на работата на някои анаболни хормони, включително и на тестостерона. С храната приемайте и хранителни добавки-аминокиселини, гейнъри, протеин, креатин, глутамин, ензими.

Стремете се да се храните на всеки 3 часа без значение дали е ден или нощ. Ако искате наистина всичко да Ви е перфектно може да си водите бележник всеки ден какво сте яли, как сте тренирали, резултатите си и т.н.
Ако не покачвате маса проблемът ви е или в храненето, което ще рече, че нещо не е наред с въглехидратите или белтъчините, или пък в методиката на трениране.

Приемайте по 2-3 грама белтъчини на кг/тегло и 4-5 грама въглехидрати за деня. Аз съм приемал и по 10 грама въглехи-драти на кг/тегло, защото метаболизмът ми е бърз и качвам.

Представям Ви моята наистина повишаваща теглото диета, която спазвах преди време:
Тя е доста икономична и включва следните продукти:
Бисквитена торта:
– Обикновени бисквити:1000 гр. ;
– Нишесте:100 гр. ;
– Сухо мляко 26%: 100 гр. ;
– Захар:3 суп.л. ;
Пилешки гърди: 500 гр.

ОБЩО: Белтъчини: 200 гр.; Въглехидрати: 850 гр.; Ккал: 5600
Приемайте поне 3 литра течности за деня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *