изгаряне на мазнините с добавки

Мнението на сестра ми (която беше 75 кг) за горелката на мазнини – Therma Cuts

ВНИМАНИЕ! Поради фирмени политики от страна на производителя от дата 21 септември 2020г. – „Therma Cuts“ вече не се предлага. В случай, че решите да поръчате и/или разгледате подобна хранителна добавка, чието име е „TriApidix 300“, а именно със съдържание на тирозин, екстракт от гуарана, екстракт от черен пипер, екстракт от горчив портокал (1+1 опаковка подарък на обща стойност 79 лв.) – последвайте този линк: https://track.cashinpills.com/product/Triapidix300/?pid=173&uid=35823 Когато стане дума за бързо отслабване, здравословно отслабване, изгаряне на мазнини, лесно отслабване, как да отслабна бързо, трайно отслабване, отслабване без диети, да отслабнем здравословно, отслабване без диета, да отслабнем бързо и хапчета за отслабване! Тогава, Google търсачката е най-лесният начин да потърсят отговор на въпроса си милиони потребители, борещи се с наднорменото тегло. Но някои хора като моята сестра например имат късмета да познават и фитнес инструктор, който е и неин брат! О, йее! 🙂 А сега, нека ви споделя някои от най-важните тънкости в битката с мазнините след бременността, с любезното съдействие и на моята сестра.

Бързо отслабване и колко бързо?

Какво ще рече бързо отслабване! Хм, що за въпрос. Естествено, че целта е да се отслабне възможно най-бързо. И наистина може да се отслабва бързо! Стига да разполагате с възможности като свободно време (по цял ден – необходимо е правилно хранене на всеки три часа, 3-4 тренировки на ден, хранителни добавки и сън между почивките. Да, да знам, че е много, но нали става дума за бързо отслабване! 🙂 ) и средства за осъществяването на целта! трайно отслабване P.S. Мой клиент преди време свали 6 килограма за 9 дни при лично тегло 84 килограма и възраст около 45 години. Такава беше целта му и я постигна! А друг пък свали близо 100 килограма за 9 месеца(но само с хранителен план за отслабване, защото нямаше време за тренировки).

ВИЖ РЕАЛНИ ИСТОРИИ С ОТСЛАБНАЛИ - КЛИКНИ ТУК

Хапчета за отслабване и коментарът на моята сестра за приема им след бременността!

След раждането си сестра ми беше повишила теглото си на 75 килограма. А преди бременността поддържаше тегло около 53-54 килограма. Наднорменото тегло, трябваше да бъде свалено възможно най-бързо и затова тя се зае с търсене на отговори по темата. И аз като неин брат и фитнес инструктор с опит над 16 години из Софийските фитнеси, реших да й препоръчам нещо за „разпалка“. Препоръчах й фет бърнър „Therma Cuts“ , който тя започна след около 3 месеца след бременността. Но имайте предвид, че тя не кърмеше по време на приема му. добрите хапчета за отслабване Според мен не би следвало да се употребява по време на кърмене, въпреки, че е хранителна добавка. И все пак най-добре е да се консултирате с лекар специалист в случай, че кърмите! Вижте нейният коментар за тези хапчета за отслабване, както и кадри от нейната тренировка във фитнес залата.
Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото! фитнес инструктор хапчета за отслабване добри отслабване добавки
ИНФОРМАЦИЯ ЗА THERMA CUTS - КЛИКНИ ТУК - ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

Здравословно отслабване и наистина ли е такова?

Да и бързото отслабване, и бавното отслабване могат да бъдат и здравословни и нездравословни. Нездравослвното отслабване най-често включва гладуване или пък хранене с храни, които на изключително бедни на белтъчини. А системното подлагане на тялото на храна бедна на качествени белтъчини, според статистиките води до атрофия(разграждане) на мускулите и по-бързо износване на стави, хрущяли и т.н. Така, че включвайте във всяко хранене и храни богати на качествени белтъчини в зависимост от теглото ви, като – риба, телешко и пилешко месо, яйца, протеини на прах и др.

Изгаряне на мазнини и само на тях?

В моята практика като фитнес инструктор съм имал и няколко случая в които, клиенти желаеха да свалят и мускулна маса. Естествено, че и това е възможно, но не е никак здравословно. Когато става дума за изгаряне на мазнини, целта е именно и само те да си отиват, като запазим мускулната си маса. Или пък повишим същата в случай, че целта ни е повишаване на мускулната маса. Така че, забравете за гладуването, защото той е най-големият враг на изгарянето на мазнини. Бързо ще свалите тегло(мускули и мазнини) с глад, но това сваляне, особено на мазнините е съвсем за кратко. След него ще си навлечете забавяне на метаболизма, здравословни проблеми(язвата също е сред тях) и ще качите още повече мазнини.

Лесно отслабване и до колко е такова?

Лесно отслабване има. Важно е обаче да си създадете мотивация, да си поставите цел и тогава и спазването на хранителния план за отслабване и на тренировъчния план за отслабване, върви като по вода. И най-добре е да спазвате плановете с още някой позитивен човек. Това може да бъде ваш приятел или пък личен фитнес инструктор, който ще ви зарежда.

Трайно отслабване?

Трайното отслабване е поредният въпрос, който бива задаван. Всъщност той се превежда така: „След като отслабна ще мога ли да спра да тренирам и да спазвам хранителен план“. И отговорът на този сложен въпрос е – НЕ! Тази опция я имат само статуите, но не и хората. За да се поддържа здраве и красива визия е необходимо спазването на хранителен(не става дума за някакви изтощителни предсъстезателни диети) и тренировъчен план – завинаги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *