Jake Protein Shake Review

Понякога здравословното хранене може да е трудно! Но Jake Food са подготовени за неподготвените!

От JakeFood.com споделят, че „Jake“ е всичко от което се нуждаем за едно вкусно и здравословно хранене в днешния начин на живот. А здравословното хранене в някои моменти, може да бъде наистина трудно. И когато получим всички правилни хранителни вещества, тогава сме готови за всичко, което животът ни поднася.

В днешната ми тема отскачам до град Грьонинген в Нидерландия. В този пристанищен град, намиращ се в Североизточна Нидерландия, и разположен край няколко реки и плавателен канал, се намира и компанията „Jake“. Jake Food е иновативна компания създадена през 2015-та година, целяща да направи света по-здравословно място. А това е и моята цел! И реших да ви запозная с нея и нейните здравословни продукти! Let’s Go!

Каква е мисията на Jake Food?

Jake Shake Review веган протеин

Мисията на „Jake Food“ е да направят здравословна храна по-лесна и достъпна за всеки. И разбира се да бъде с минимално въздействие върху околната среда. От компанията „Jake“, залагат на пълноценната храна, но на растителна основа! С други думи казано – ВЕГАН ХРАНА! Е… време е да виз запозная с Jake. Приятно гледане!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

В един идеален свят ние всички бихме имали време да избираме, купуваме, приготвяме и готвим нашите ястия с цели храни и имаме знанията, за да гарантираме, че получаваме пълноценното хранене, от което се нуждаем. Но за съжаление това не винаги е възможно, когато бързаме често посягаме към нездравословна нездравословна храна.

Веган протеин Jake Shake

Продуктовата гама на Jake Food

Грахът и овесените ядки в Jake са основата на която се крепи перфектния растителен протеинов профил! Но за да са сигурни, че „Jake“ съдържа всичко необходимо, от компанията са добавили и… мазнини, въглехидрати, витамини и минерали от холандски доставчици в съответствие с препоръките на Европейския орган за безопасност на храните.

Така че, това е един веган протеин шейк, който не съдържа само протеин, а всичко необходимо за едно здравословно хранене.

Vitaminbar

Когато нямате апетит (особено сутрин) или пък време за здравословно хранене! Хей, не се отказвай от здравето си! Направи си един Jake Shake за няма и минута и го изпий. Или пък хапни Vitaminbar!

JAKE е…

  • 100% ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА

Всички продукти са внимателно формулирани, за да ви осигурят всяко основно хранително вещество, от което тялото ви се нуждае.

  • 100% ВЕГАН

Джейк е 100% на растителна основа, и е добър за вас и света.

  • 100% РЕЦИКЛИРУЕМ

Всички продукти на Jake Food, включително опаковките, са напълно рециклируеми. Не забравяйте да хвърлите вашия Jake в кошчето за рециклиране на пластмаса.

Jake Shake and Vitaminbar

Другата част от теорията на Jake е лекотата: приготвянето на ястие с Джейк отнема само 0 до 1 минута, в зависимост от това кое ястие избирате. Без да се налага да правите хранителни стоки, готвене или каквито и да било приготовления. Удобството на Джейк прави живота по-добър. Научете за всички продукти на Jake на официалната им страница: www.JakeFood.com

И малко статистики за Jake Food – не просто веган протеин!

  1. Клиентите ги оценяват средно 4,8/5;
  2. Броят на страните, до които доставят продукти, е над 70 (включително и България);
  3. Броят на клиентите, които обслужват, е 50 000+;
  4. Общата сума на продадените продукти е 5+ милиона.
  5. С Jake спестявате 17,5 килограма пластмаса годишно;

P.S. Jake са най-вкусните и най-добре разтворими шейкове на растителна основа, които съм пил към днешна дата! Те са богати на белтъчини, които идват предимно от грахов изолат, сложни въглехидрати от овесени ядки, полезни мазнини, витамини и минерали. Готини продукти! Поздравления! Търсиш мега як ВЕГАН ПРОТЕИН? Препоръчвам JAKE!!! / Мартин Гергов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *