Как да Бъдеш Успешен Емигрант

Емигранти Българи Фитнес и ДиетаИ след като ви писна да давате всичко от себе си или пък просто решихте да започнете всичко на чисто. По една или друга причина хванахте самолета и заминахте за Чужбина.

Трябва да сте подготвени с факта, че там няма да сте на почивка! И въпреки всичко, трябва да имате широка и до колкото се може искрена усмивка.
В противен случай може да изпаднете в тежка депресия. И това да доведе до особени усложнения във вашия живот.
Именно за това ще дам някои насоки, за да се справите по лесно с емигрирането.

Като човек щъкащ насам натам – Франция, Китай, Турция, Гърция, Индонезия, Испания, Германия и т.н. И видял не малко неща, знам, че винаги едно нещо ми е помагало.

И ЕТО КАЦНАХТЕ В ПАРИЖ

Ако сте късметлия, попаднал на читава агенция, която е осигурила не само добре платена работа, но и безплатна квартира. Честито!

Но ако сте от онези, които тепърва ще трябва да плащат за квартира, за ток, вода, храна и така нататък. То именно този материал е за вас. Защото не само ще отскочите бързо напред, а и ще намалите разходите си! Като същевременно ще се чувствате чудесно.

  • Квартира, ток и вода – ами сега!

Съдейки от разговорите с български емигранти, стигам до извода, че доста българи работещи в чужбина живеят на „тумби“ в една малка стаичка с цел спестяване на разходи за квартира, а когато стане дума за баня – отговори, които съм получавал са, че се ходи в градската баня, която не е безплатна, нали!

Fitness Trainer Paris

Особено през зимния период пък се дават допълнително средства за ток или гориво в студените часове прекарвани „вкъщи“, подплатени с бутилка вино! Е, това не е за вас!

  • Вземете си карта за фитнес и спазвайте диета

Това е едно от първите неща, които трябва да направите веднага след настаняването си.
Вижте кой е най-близкия и огромен фитнес център в квартала и си вземете карта.
Картата в подобен фитнес обикновено струва около 30-40 евро на месец, като в това число освен фитнес, включва и ползването на сауна, басейн, парна баня.

Paris Fitness Trainer

Пада ви се по едно евро на ден, което ще ви осигури престой поне до 22.00 часа във фитнес залата в която освен, че ще можете да тренирате всеки ден и да изваяте красиво и здраво тяло, то след фитнеса ще можете да отпочинете и да изхвърлите натрупаните токсини в парната баня и/или сауната, да поплувате в басейна, като преди и след това си вземете и горещ душ, както и да си създадете нови контакти.

Направете си една бърза сметка и ще видите, колко предимства ще намерите в картата за фитнес пред друг избор, като да киснете в някое кафе или пък вкъщи.
Относно диетата, то няма по евтин и качествен източник на белтъчини от яйца и мляко.
Носете си сварени и/или печени яйца в кутии за работа, вместо да си купите поредния скъп и нездравословен сандвич!

И така след години, освен че ще сте натрупали не малко пари, ще имате и едно много красиво и здраво тяло, а всичко това ще ви спомогне за един много по пълноценен живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *