Как да Увеличим Сексуланата си Мощ

Как да подобрим сексаСексът – той е толкова важен за здравето ни! Че ако само дори и за ден се лишите от него, то определено вредите на себе си. Много хора се отказват от него по време на пости. А други поради страдание след раздяла от дълга връзка.

Това е едно от най-глупавите неща, които може да направите за себе си. Защото не само, че ще изпаднете в депресия, а ще се и озлобите. Именно поради факта, че не стимулирате така важните за организма ни хормони – тестостерон за мъжете и естроген за жените. Спрете ли секса, то очаквайте коренни промени след време.

От красива жена да започнете да с превръщате в космата и агресивна лелка. С повече тестостерон във вените от средно „назобан“ културист. Ако пък сте мъж. Хммм!

СМЕЛО НАПРЕД И ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ В КОМПЛЕКТ

Хормоните в тялото ни регулират един куп процеси, така че не се шегувайте с тях.
Не си позволявайте „лукса“ да си вкарвате изкуствени мъжки хормони с цел по добра сексуална мощ или огромна мускулна маса, защото след като спрете цикъла с метандростенолон, тестостерон пропионат или други анаболни препарати, то очаквайте страшни резултати!

Определено сексуалната ви мощ ще започне да пада значително, мускулната маса също, а отгоре на всичко ще потропа на вратата и нейно величество депресията.
Така, че най-добрия вариант да се погрижим сериозно за хормоните си е да ги стимулираме по естествен начин – секс , фитнес, диета и TESTO+.

ПО РЕД НА НОМЕРАТА

  • Секс

Правете го всеки ден и ако сте мъж – ще се почувствате след време като след летен дъжд.
Ако пък вие сте жена… хммм и там няма да ви натъжа.
Ще се чувствате красива, като утринна роса без значение, че дошла е вече вечерта.
За перфектния секс, не трябва да имате обаче ни един комплекс.

Секс с любов

  • Диета

Правилното хранене на всеки 3 часа ще ви помогне да стимулирате тялото си нон стоп с хранителни вещества – белтъчини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали, които ще съдействат значително за доброто ви настроение и повишено сексуално влечение.

Храните, на които трябва да наблегнете са червено месо, риба, ориз, сурови ядки – независимо дали хранителния ви план е насочен за покачване на мускулната маса или за намаляне на подкожните мазнини.

  • Фитнес

Красивите форми винаги са били и ще бъдат сексуално предизвикателство.
Ако ги притежавате в комплект, то поне един век ще се „друсате“ взаимно без да се нуждаете от друг „обект“(ако се и обичате де).
А така и спортувайте заедно – именно в комплект.

Тренирайте минимум 3 пъти седмично като натоварвате максимално всички мускулни групи, като наблягате на базовите упражнения със свободни тежести.

Либидо мъже - повишаване на либидото

  • TESTO+

Ето, че стигнахме и до добавките.
Testo + e добавка за мъже, чиято цел е да заместят анаболните препарати, които изброих по горе с хранителна добавка, която допълнително ще стимулира производството на тестостерон, който е необходим за повишаване на мускулната маса, сила, възстановяване и сексуална мощ, но без да потиска собственото производство на тестостерон или да влияе негативно на здравето.

Диета Подробна информация за продукта „Testo+ “ на Италианската компания „4+ Nutrition“ ще намерите на уеб адрес: www.fitnessinstructor.biz

Фитнес Ако пък желаете да се отдадете и на пълна програма – хранителна и тренировъчна и да стартирате всичко на макс, то кликнете и своя фитнес план във фитнес и спа център „World Class Health Academy“ (до края на август 2 месеца за 99.00 лв) си изберете.

Фитнес зала Драгалевци

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!