Как да Увеличим Сексуланата си Мощ

Как да подобрим секса

Сексът – той е толкова важен за здравето ни! Че ако само дори и за ден се лишите от него, то определено вредите на себе си. Много хора се отказват от него по време на пости. А други поради страдание след раздяла от дълга връзка.

Това е едно от най-глупавите неща, които може да направите за себе си. Защото не само, че ще изпаднете в депресия, а ще се и озлобите. Именно поради факта, че не стимулирате така важните за организма ни хормони – тестостерон за мъжете и естроген за жените. Спрете ли секса, то очаквайте коренни промени след време. От красива жена да започнете да с превръщате в космата и агресивна лелка. С повече тестостерон във вените от средно „назобан“ културист. Ако пък сте мъж. Хммм!

СМЕЛО НАПРЕД И ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ В КОМПЛЕКТ

Хормоните в тялото ни регулират един куп процеси, така че не се шегувайте с тях. Не си позволявайте „лукса“ да си вкарвате изкуствени мъжки хормони с цел по добра сексуална мощ или огромна мускулна маса, защото след като спрете цикъла с метандростенолон, тестостерон пропионат или други анаболни препарати, то очаквайте страшни резултати!

Определено сексуалната ви мощ ще започне да пада значително, мускулната маса също, а отгоре на всичко ще потропа на вратата и нейно величество депресията. Така, че най-добрия вариант да се погрижим сериозно за хормоните си е да ги стимулираме по естествен начин – секс , фитнес, диета и TESTO+. ПО РЕД НА НОМЕРАТА

  • Секс

Правете го всеки ден и ако сте мъж – ще се почувствате след време като след летен дъжд. Ако пък вие сте жена… хммм и там няма да ви натъжа. Ще се чувствате красива, като утринна роса без значение, че дошла е вече вечерта. За перфектния секс, не трябва да имате обаче ни един комплекс.

Секс с любов
  • Диета
  • Фитнес

Правилното хранене на всеки 3 часа ще ви помогне да стимулирате тялото си нон стоп с хранителни вещества – белтъчини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали, които ще съдействат значително за доброто ви настроение и повишено сексуално влечение. Храните, на които трябва да наблегнете са червено месо, риба, ориз, сурови ядки – независимо дали хранителния ви план е насочен за покачване на мускулната маса или за намаляване на подкожните мазнини.

Красивите форми винаги са били и ще бъдат сексуално предизвикателство. Ако ги притежавате в комплект, то поне един век ще се „друсате“ взаимно без да се нуждаете от друг „обект“(ако се и обичате де). А така и спортувайте заедно – именно в комплект. Тренирайте минимум 3 пъти седмично като натоварвате максимално всички мускулни групи, като наблягате на базовите упражнения със свободни тежести.

Либидо мъже - повишаване на либидото
  • TESTO+

Ето, че стигнахме и до добавките. Testo + e добавка за мъже, чиято цел е да заместят анаболните препарати, които изброих по горе с хранителна добавка, която допълнително ще стимулира производството на тестостерон, който е необходим за повишаване на мускулната маса, сила, възстановяване и сексуална мощ, но без да потиска собственото производство на тестостерон или да влияе негативно на здравето.

Ако пък желаете да се отдадете и на пълна програма – хранителна и тренировъчна и да стартирате всичко на макс, то кликнете и своя фитнес план във фитнес и спа център „World Class Health Academy“ (до края на август 2 месеца за 99.00 лв) си изберете.

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *