Covid-19 мнения

Covid-19 е пълна глупост! Започни война с мазнините без повиквателна!

Да, да правилно прочетохте заглавието и не съм антиваксър, а просто това е моят си извод.
Стига с този Covid-19, който видимо е онзи нормалния грип, който познаваме, но въздигнат до небесата, благодарение на медиите и не само! Covid-19 it is Bullshid! Declare war on fat или с други думи казано. Covid-19 е пълна глупост! Не му обръщайте внимание, а започнете война с мазнините без някой да ви кара на сила.

Именно правилното хранене и тренировките с базови упражнения ще засилят метаболизма ви и разбира се имунната система на всеки, който ги практикува. И под практикува ще рече да се храните поне 4 пъти на ден, като приемате необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини. И спортувате поне 4 пъти седмично като наблягате на базови упражнения като клякане, вдигане от лег или лицеви опори, мъртва тяга или гръбни преси, наведи и др.

Covid-19 за мен пълна глупост! Започни война с мазнините…

Няма по добра задължителна ваксина от това да се храниш правилно, да спортуваш, да бъдеш позитивен (но не като на онези курсове, където зомбират) и разбира се да обичаш, и да те обичат истински. И да бъдеш себе си! Така, че превключете на друг канал, отворете нова статия и т.н. щом ви заговорят, колко опасен е т.нар. Covid-19. Не обръщайте внимание на страха, който постоянно ви натрапват медиите, защото той не води до позитивни емоции.

Спрете ли да обръщате внимание на Covid-a и той също няма да ви обърне… логично. Иначе елементарните хигиенични мерки са ясни на всички… учат ни още в училище.

И докато от Министерството на здравеопазването отчитат дейност… и продължава да сее СТРАХ… мое си мнение!

Цитирам получен SMS по телефона: „Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31.10.2021г. и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук:…. (няма да споделя сайта им… разбира се) . Кампания на Министерството на здравеопазването.“

Аз реших също да проведа кампания с изцяло мои средства, която е и за неваксинирани, и за ваксинирани.

И тя гласи „Covid-19 is Bullshid! Declare war on fat! (Ковид-19 е глупост! Започни война с мазнините“. За целта си направих суичър с щампа (горе на снимката), тениска, и 200 двустранни картички с подарък за всеки електронната ми книга „Влез във форма у дома“, които раздавам на случайно срещнати хора.

Кампания против ковид

Covid 19 it is bullshit

P. S. Смятам, че здраве се гради с правилно хранене и спорт. А видимо е, че в последните години министерството на здравеопазването и разбира се т.нар. „Държавни ръководни органи“ не промотират това, а само… ваксини, маски и страх навсякъде!

Какви са целите… незнам, но тази лудост е крайно време да спре! И това ще се случи, когато народът спре да й обръща внимание и заживее нормално. Но за да започне нова страница… трябва да се потруди за себе си и за останалите… и тази крачка е именно да промени начина си на хранене и да започне да спортува! Така ще изграми и млад дух, а „младият дух спасява съсипаното тяло. И нека храната бъде вашето лекарство…“ Хипократ! / По Здрави, Mr. 3Hours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *