Подарък за Коледа и Нова година от мен за теб

Отдавна не бях писал и изпращал хартиени картички за Нова Година. Днес написах около 100 такива!

Кога за последно писахте писмо с химикалка или пък изпратихте хартиена картичка за Коледа и Нова Година. Днес все повече хора използват електронните писма и все по-малко хартиените. Същото важи и за картичките, които най-вече се изпращат или по скоро се изпращаха в дните преди Коледа и Нова Година. Замислих се по темата и аз, и реших да се завърна в онова приказно минало на хартиените картички. Разбира се добавих и малко ъпдейт за да сме в крак и с настоящето!

И ето ме на масата с химикалка в ръка, готов да напиша Новогодишни послания за малки и големи на 100 хартиени картички. Ако и вие не сте го правили! Съветвам ви да го направите. Удоволствието да напишеш Новогодишна картичка с химикалка, да отидеш до пощата за плик и марка. И да я пуснеш в пощенската кутия за изпращане е приказно. Също като дядо Мраз!

Преди да започнете да пишете вашите хартиени картички ще ви дам няколко съвета!

Сипете си горещ билков чай или кафе в чаша с Новогодишни рисунки. На мен най-много ми допадна една такава чаша, която случайно срещнах в магазина. Та тази чаша беше със снежен човек, който много приличаше на онези снежни човеци от 1987-ма година.

За предпочитане е да сте в близост и до елхата, която тази година решихме да бъде от онези истинските в саксия. Истинската елха създава съвсем друга магия! Ако пък вали и сняг… еха!

Пуснете си от онези Новогодишни песнички, които сте слушали в детската градина, чакайки с нетърпение дядо Мраз. И започнете да пишете, това което ви идва отвътре. Също така може да си сложите и една червена шапка на главата, дебели ръчно плетени чорапи от онези на баба, а аз си направих дори и фешън маникюра в Новогодишен стил! Яко, а?! Хо-хо-хоооо! 🙂

Идеи за Новогодишен маникюр

А сега и една изненада в която има подарък за един от оставилите коментар!

Оставете коментар под тази статия чрез формата за коментари (намира се по-по-долу) , като отговорите на въпроса „На кого изпратихте хартиена картичка за Коледа и/или Нова Година“.

Подарък за коледа и мотивация за фитнес

Един от всички оставили коментар с отговор на въпроса до края на 30 декември 2022 година ще получи торба със здравословни подаръци от мен Мартин Гергов.

Печелившият участник ще излъча НА ЖИВО в YouTube канала ми чрез жребий на случаен принцип, в интервала 31 декември 2022 – 6 януари 2023-та година. Печелившият участник ще бъде уведомен на е-мейлът, който е оставен във формата за коментари. В случай, че не бъде получен обратен отговор в рамките на 14 дни от изпращането на е-мейла на печелившия участник. Наградата ще бъде дадена на друг участник, който също ще бъде изтеглен на случаен принцип. Играта е активна само за територията на България.

Весели празници и Щастлива Нова Година! По Здрави, Мартин Гергов

2 thoughts on “Отдавна не бях писал и изпращал хартиени картички за Нова Година. Днес написах около 100 такива!

  1. Светослав Ковачев says:

    Чудесна идея Марти, много ми хареса статията ти, мисля да опитам това отдавна забравено удоволствие от далечната 1987г като първокласник усвоил вече буквите 🙂 Весела Коледа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *