мъжки къси панталони

Провокирай себе си с Италиански мъжки къси панталони „Enos“ от Red-Point.bg

Мъжки къси панталони и лято са нещо до болка познато за мен и определено имаше защо. Никога не съм харесвал късите панталони и определено си личи от снимката – краката ми в началото на лято 2018-то, отново са без тен. Но от днес вече си имам любими мъжки къси панталони (тези на снимката). Да припомня, че подобно на късите панталони, не обичах да нося и дънки(описах случая в ревюто ми за дънките, които се превърнаха в любими).

Ревю на мъжки къси панталони „Enos“

Искам да ви запозная с ревю на едни много готини къси панталони на Италианската компания „Enos“, чийто вносител са верига магазини „Red Poont“ . Тези мъжки къси панталони със сигурност са голям провокатор и ще бъдат любима дреха от летния ми гардероб през 2018-та.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Този модел освен в син свят е представен в няколко атрактивни цветови комбинации – жълт, маслено-зелен и черен цвят. Дизайнът е включва намачкана основа, фабрично накъсани елементи и кръпки с подплата, над които е поставен силно набран, релефен плат.

[fat_gallery data_source =“list_id“ gallery_ids=“8766″]

Същия се наблюдава и в задната част на модела къси дънкови панталони. Винтидж елемент се явяват и двата декоративни джоба в горната част на модела, които подсилват цялостното излъчване на дънките. Дължината е до коляното. Както в предната, така и в задната страна са поставени по два удобни джоба.

мъжки къси панталони

Виж цената на панталона - кликни тук

Кройката е леко вталена и еластична, а материята е изработена от памук и малко еластан за комфорт. Колекция Пролет/Лято 2018г. Състав: 97% памук, 3% еластан. Гарантирано качество на продукта!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!