Като две капки вода 2024 сезон 12

Кой бяга от хубавото?! Сезон 12 на „Като Две Капки Вода“ се завръща на 19 февруари в 20:00 по NOVA!

Скъпи зрители, подгответе се за света на „Като две капки вода 2024“! Тази популярна телевизионна поредица ще се завърне за 12-ти сезон на 19 февруари по Нова телевизия. Ако сте пропуснали някоя от предишните серии, не бъдете като тези, които бягат от хубавото (като във видеото по-долу) – намерете време да седнете с тях и да гледате!

В новият сезон най-вероятно ще видим още повече интриги и забавления между Рачков – майсторът на комичния израз и безупречния актьорски талант. И разбира се, Веселин Маринов – безупречният певец, за който обаче разбрахме, че са баджанаци с Димитър Рачков! Така беше, нали?! Нека си припомним един от миналите епизоди!

Но не само актьорите от „Като две капки вода 2024“ сезон 12 носят усмивки на лицата ни

Магърдич Халваждиян, известен в затвора (видеото по-долу) като боса, а за мен като… японският гуру Халваджи Ян, както и като братът близнак на Ким Чен Ун-известен е главният композитор и в този сезон. Жалко, защото мислихме, че ще е Фънки! Но най-вероятно неговата роля е писана во веки веков да бъде друга! Сигурно ще чуем негови хитове в новия 12-ти сезон на „Като две капки вода 2024“.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО

Така че, нека се приготвим за порции от смях и забавление с „Като две капки вода 2024“ от 19 февруари по Нова телевизия. Времето до премиерата може да изглежда като вечност, но си заслужава да го изчакаме дори до края на дните си! 😉

Предаването „Като две капки вода“ e българска версия на шоуто „Tu cara me suena“/“Your Face Sounds Familiar“, разработено от Endemol и Antena 3. У нас започва излъчване през пролетта на 2013 г. в ефира на Нова телевизия като продукция на компанията на Магърдич Халваджиян – Global Films.