книга за фитнес

Книгата ми „Във форма у дома“ вече и в най-голямата библиотека „Google Books“

Приканваме ограничен брой нови издатели да се запишат за програмата, включително вас. Това беше е-мейлът, който получих от екипа на най-голямата онлайн библиотека в Света – „Google Books“.

Как моята 1-ва книга за фитнес „Във форма у дома“ бе допусната в библиотеката на „Google Books“?

Всичко започна така. Преди няколко години заедно с екипа на фотостудио „Guge“ в град София, направихме снимки за тренировки у дома. Точно по това време бях автор в едно от най-големите списания за бременност и майчинство в България „9 Месеца“. За да вкарам и дисциплина се включиха и моите военни партньори, които винаги са се отзовавали на повикването ми! Това е най-големият магазин за военна екипировка в България(а може би и в Европа) – Camouflage.bg .

И така минаха години и преди около месец попаднах отново на тези снимки. И си казах. Абе знаеш ли Mr. 3Hours. Спомняш ли си, че някъде беше оставил недовършена една книжка. Да тя стоеше на един прашен онлайн рафт и чакаше своето време. А то вече беше дошло. И така се захванах с кориците и страниците за да я направя в полза на хората нямат възможности да посещават публичен фитнес център.

фитнес книга с упражнения
Снимка от „Google Books“

Всъщност главният виновник беше един клиент от фитнес залата, който се беше кандидат-президент на РБългария. Той прояви голямо доверие към мен, и ми позволи да направя рубрика за фитнес в блога на неговата фондация в полза на обществото „Мериям“.

Там споделих книгата ми, като целта й е да е в помощ на хората с много ниски финансови възможности. След това споделих моята първа книга за фитнес и в блога си.

А след това, кандидатствах за членство в Световната библиотека „Google Books“!

Реших да предоставя книгата и за безплатно ползване по цял Свят.
За целта кандидатствах по програмата на „Google Books“.
Проверката на т.нар. кастинг за членство, относно достоверността на автора беше около 7 дни. Тя протече успешно и бях информиран от екипа на „Гугъл Книги“ с е-мейла, който беше на Английски език (в превод) :

Приканваме ограничен брой нови издатели да се запишат за програмата, включително вас.

Последва качване на моята първа книга за фитнес в най-голямата онлайн библиотека в Света и проверка на съдържанието от около 3 дни.
И от днес книгата ми е и на техните рафтове. Тя е материал защитен с авторско право. Достъпна е за свободно ползване в цял Свят.

Прочетете първата ми книга за фитнес „Във форма у дома“ в библиотеката на „Google Books“ на следния линк(кликни на линка) : https://goo.gl/Co36qk или ползвайте вградената форма под този текст!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *